Nye sandaler?

Babytøj hos Boozt

Babytøj hos Boozt

1. Mini A Ture 399 kr   2. Mini A Ture 399 kr   3. Mini A Ture 249 kr   4. Mini A Ture 399 kr 299,25 kr   5. PETIT by Sofie Schnoor 179 kr   6. PETIT by Sofie Schnoor 199 kr   7. Mini A Ture 599 kr   8. Petit Bateau 179 kr   9. New Generals 300 kr   10. PETIT by Sofie Schnoor 299 kr   11. Petit Bateau 149 kr   12. Noa Noa Miniature 249 kr 174,30 kr

Jeg har fået mange spørgsmål på Instagram (missjeanett) om hvor jeg har køber Petit Bateau til bøllen henne. Det gør jeg bla. hos Boozt.com! De har et ret fint udvalg – også af dem der ikke bare er almindelig ensfarvet (som der netop er et par stykker af jer der har klaget over kun at kunne finde). Jeg har nr. 8 og 11 til bøllen herhjemme – og de har været brugt flittigt (hun er desværre ved at vokse ud af dem nu). Jeg mener også, at der ligger et billede af hende i den stribede på Instagram.

Udover Petit Bateau har Boozt.com også mange andre lækre ting til de små. Jeg har her i collagen samlet en masse lækre ting som alle godt måtte være en del af bøllepigens garderobe (nr. 4, 8 og 11 bor allerede herhjemme 😉 ). Især dragten nr. 1 og hjertebodyen fra PETIT by Sofie Schnoor nr. 5 ville jeg gerne ha’ til hende. Tror ikke jeg kan holde mig fra hjertebodyen 😉

Husk der er fri levering ved køb over 500 kr!

Sponsoreret indlæg

bloglovin

6 kommentarer

  • Åh nej, hvor er det fint! Selvom jeg ingen baby har i vente i den nærmeste fremtid, kan jeg ikke lade være med at juble en smule over al den yndighed. Er især vild med nr. 1 !

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nr. 1 har jeg herhjemme i str 86… måske bøllen skal overtage den til næste sommer?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ej er det rigtigt?! Det tror jeg rigtig gerne at hun vil 😉 <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • e

    Vil bare lige gøre dig opmærksom på, at der i linksene står ‘bootz’ i stedet for boozt 🙂 man kommer dog stadig in på den rigtige side!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye sandaler?