100 krs rabat til Bootz.com (først til mølle!)

Vind P20 solbeskyttelse!

Vind P20 solbeskyttelse!Vind P20 solbeskyttelse!

Så er det tid til en konkurrence! Sommer er (forhåbentlig) på vej og derfor skal vi til at gøre os klar med solbeskyttelse til når vi skal sidde ude og grille med venner og til vi skal på ferie. Jeg sidder ALDRIG i solen uden beskyttelse, da vi efterhånden godt ved hvor farligt bare en enkelt forbrænding er. Herhjemme bruger jeg min. faktor 20 og i udlandet går jeg aldrig under faktor 30.
Heldigt nok kan I nu vinde solbeskyttelse fra P20!

Alt I skal gøre at smutte forbi P20‘s hjemmeside HER og trykke på fanen “skin type” og udfra det fortælle mig, i en kommentar her på indlægget hvilken solfaktor du burde bruge og hvorfor.

Der bliver fundet 2 vindere som begge vinder 100 ml fra P20.

Konkurrencen slutter søndag d. 12. maj kl. 20.00.

Sponsoreret indlæg

bloglovin

127 kommentarer

  • Jeg vil rigtig gerne vinde en faktor 30. Jeg er tvunget til at bruge solcreme hele året rundt i ansigtet, fordi jeg har nogle sprængninger i ansigtet. :/ Så det ville være rigtig lækkert at vinde noget. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Baade Hansen

    Jeg skal ifølge tabellen bruge 30-50+, hvilket jeg også gør, da jeg meget nemt bliver forbrændt. Har faktisk i weekenden fået den første solskoldning i ansigtet 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

    Ups.. Jeg burde bruge 30-50 i solfaktor! Ikke smart når man konsekvent har brugt 20 MAX 30. Krydser meget fingre, så jeg ikke bliver forbrændt på ferien til Portugal:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    Jeg er en hudtype 3 og skal derfor bruge SPF 15-30. Ville elske at vinde noget lækker solbeskyttelse til vores dejlige lange rejse i sommerferien.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Ifølge p20’s side skal jeg bruge 10-20-30. Jeg skal virkelig bruge mange timer i solen for at blive brun, da jeg først bare bliver rødlig(ligemeget hvor meget jeg smører mig). Jeg æælsker p20, da den virkelig trænger ind i huden og er langt mere vandfast end hva de andre cremer påstår at de er.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Ih hvor lækkert! Har længe gerne ville prøve disse da det lyder helt fantastisk kun at skulle smørre sig ind en enkelt gang om dagen!
    Nu skal jeg til Spanien på solferie til sommer, og da jeg er en skin type II ville det jo være en perfekt mulighed for at prøve en P20 faktor 30 🙂
    Har lys hud og bliver ofte mere rød end brun så det kunne være rart at have beskyttelsen på plads 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Lækker konkurrence – så må vi håbe sommervejret også kommer snart! 🙂
    Jeg bør bruge en faktor 20 og måske gå op til 30, hvis solen er meget stærk. Jeg har brunt hår, blå øjne og lysebrun hud. Jeg bliver nogle gange forbrændt, men bliver ellers ret let solbrun. Ud fra det er jeg en hudtype 3 og skal derfor bruge mellem faktor 15 og 30.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linda HS

    Jeg skal bruge faktor 30-50 da jeg er meget lys og nemt bliver rød…krydser fingre:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Andersen

    Jeg er en hudtype 3, så bør bruge faktor 15-20. Bruger dog altid faktor 50. da jeg ved hvor meget beskyttelsen falder hvis laget er for tyndt. Og bliver brun hver sommer alligevel!
    Better to be safe than sorry 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, hvor lækkert. Jeg bruger altid en faktor 20-30. Jeg er naturligt lidt mørk i huden og burde kunne nøjes med faktor 15 – har kun oplevet at få en forbrændt næse – men jeg har lidt pigmentfejl i huden, som ungås bedst med højere faktor solbeskyttelse 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

    Jeg skal bruge 30-50+, hvilket jeg godt viste.. Skal nærmest bare tænke på solen for at jeg bliver skoldet, scorede også lige den først skoldning i ansigtet til kapsejlads i Århus i sidste uge. 🙁 Så det ville være skønt at vinde noget solcreme, når nu det skal være skal være så dyrt, og jeg kun har min su!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne-Sophie Uldall Petersen

    Der er absolut ingen tvivl om, at spøgelset her gerne ville vinde 50+. Jeg kan ikke blive brun – kan til gengæld snildt blive skoldet og få soleksem. Jeg har netop booket 10 dage i Spanien med nogle venner til august, så en god solcreme er alpha og omega. Jeg krydser alle mine fingre.
    Glædelig 1. maj!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Jeg er en type tre og bruger aldrig under faktor 20. Sværger også til 30+ når turen går sydpå. Og ifølge tabellen er det jo ikke helt ved siden af ! Og det ville da være virkelig lækkert med en god solcreme i tasken når turen går til Italien om et par uger 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine M

    Jeg vil gerne vinde en faktor 20, da jeg skal bruge imellem 15-30 og tænker at jeg så tager midt i mellem 😉
    Har hørt så meget godt om denne solcreme, så den må prøves!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Catharina

    Jeg har hudtype 3 og skal bruge mellem faktor 15 og 30. Jeg vil rigtig gerne prøve en faktor 20 for at lande lige midt imellem. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Michelsen

    Jeg burde (og bruger) 30-50+, da jeg har typisk skandinavisk fregnet hud, som let bliver solbrændt og sjældent bliver brun (desværre)…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadia

    Jeg skal bruge 15-20-30.. I og med jeg åbenbart spænder så vidt mht. solfaktor, kunne det være lækkert at vinde noget, haha 🙂 Jeg har altid bare brugt faktor 20, men måske skulle man opgradere…?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Sikke en dejlig konkurrence!

    Jeg kan se inde på hjemmesiden, at jeg må være af skintype II. Det vil sige, jeg er meget lys (ligesom dig), men uden solbeskyttelse, ja… Så går den galt. I Danmark ville jeg nok skulle bruge en faktor 15 eller 20. Men det var ikke lige det, jeg tænkte på…….

    Sagen er den, at jeg i juli måned skal 3 uger til Afrika. Her ville en faktor 30 uden lige være det optimale for min vinterblege hud. Jeg skal både bjergbestige og på safari. Med den rette solcreme, som denne, ville det være rart ikke at vende tilbage og ligne en afskaldet krebs hele august måned 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Jeg skal ifølge skemaet bruge mellem faktor 15 og 30. Jeg vil rigtig gerne vinde en 30’er, da jeg hellere vil være på den sikre side. En forbrænding kan virkelig ødelægge en god ferie, taler desværre af erfaring 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Krydser fingre for, at denne bliver min 🙂

    Jeg er meget lys og skintype II, vil jeg tro. Herhjemme skulle jeg nok bruge en faktor 15-20. Men sagen er den, at jeg skal til Afrika til sommer – på bjergbestigning og safari. Der vil det bedste nok være, for min vinterblege hud, at bruge faktor 30. Det skal jo være optimal beskyttelse, så det ikke er sådan, at jeg kommer hjem og ligner en afskaldet krebs hele august måned 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maibritt J

    jeg skal bruge faktor 30-50. Tak til farmand for mine ginger genes 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Klara

    Jeg skal bruge 15-20-30. Men ender også oftest med at bruge 20-30, da jeg nemt får soleksem 🙁 Så irriterende! Derfor kunne jeg virkelig også godt bruge solcreme, da jeg ikke har mere på lager pt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • P20 siger faktor 30-50+, man er vel rødhåret med blå øjne, der aldrig bliver brun, men bare forskellige farver over temaet pink og rød.
    Personligt bruger jeg næsten altid faktor 50 eller mere. Jeg kan, til nøds, bruge faktor 30, men jeg føler mig bare mere tryg med en 50 på.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Madvig

    Jeg skal ifølge tabellen bruge faktor 30-50+ , da min hud er meget bleg 😉 Skal på ferie i juni, så det ville passe perfekt med lidt solcreme!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte A.

    Jeg er hudtype 3, så bør bruge faktor 15-30, hvilket egentlig passer meget godt med mine rutiner. Burde nok bare blive bedre til at bruge solcremen her i forårssolen også… 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cahrlotte B.

    Faktor 20-30 – bruger faktisk altid 30 i ansigtet herhjemme, da jeg ellers meget nemt får pigmentpletter. P20 var faktisk den solcreme min mor altid brugte til mig og min søster, da vi var børn – den er nemlig bare god. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilia J

    Tabellen fortæller mig at jeg skal bruge faktor 15-20, så en 15 ville være optimalt for mig, da jeg næsten aldrig bliver forbrændt. Desuden dropper jeg solen mellem kl. 12-15, så det har nok også indflydelse 🙂 Lækker konkurrence!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg skal bruge 30-50+ 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Jeg må være en type 1: Helt blond hår, blå øjne og fregner. Det dog lidt mere indviklet end som så, for jeg er ikke helt bleg, som mange andre rød/meget lyshårede er. Jeg skal helst på ferie 2 uger, da jeg den første uge ikke kan opholde mig ret meget i solen og let får soleksem – men i den anden uge kan jeg snildt ligge i olie, også uden at blive forbrændt! Meget mærkeligt..

    Men en faktor 30 til den første uge ville jeg ikke være ked af! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linse

    Jeg skal bruge 30-50+, da jeg meget nemt bliver forbrændt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg skal bruge solfaktor 30-50, da jeg har en meget sart hud, og jeg føler, at hvis jeg er ude i solen uden solcreme, så bliver jeg skoldet med det samme!
    Da jeg snart skal på en længere tur til et meget varmt land, så ville det være perfekt at vinde denne solcreme for at se, om den er rigtig god til min hud. Min hud kan nemlig godt blive irriteret ved nogle solcreme,!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • CamillaMB

    Jeg skal bruge en faktor 15-20. Håber jeg vinder denne lækre solcreme, da jeg skal bruge min sommer med at anlægge have og male hus (zzzzz!!)…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadia WH

    Jeg burde bruge en faktor 20. Er nemlig sådan en, der er lidt midt imellem det hele. Bliver sjældent forbrændt, men er alligevel ikke så mørk i det.
    Har hørt meget godt om P20, så håber at være en af de heldige 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

    FED konkurrence!

    Jeg er lyshåret med fregner og blå øjne, bliver let forbrændt men aldrig lækker brun, så en 30’er er nødvendig til at beskytte mig mod solen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Andersen

    Jeg skal bruge en faktor 15-20. Jeg er lyshåret, men jeg bliver meget let brun, og rød bliver jeg sjældent.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja mathiasen

    Jeg plejer at bruge 20 men skal ifølge tabellen bruge 30-50!!! Vildt, så det må jeg hellere gøre!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den siger 15-20 for mig – hvis jeg har forstået det rigtigt 😉 – jeg bruger dog (når jeg husker det, i hvert fald på ferier) 30 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

    Ifølge tabellen skal jeg bruge SPF 15-20-30 – og kunne i særdeleshed godt bruge nogle lækre og gode solcremer, da jeg er så heldig at skulle 2 uger på solferie og 1 uge på festival 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

    Sikke en god konkurrence!
    Jeg skal ifølge tabellen bruge faktor 15 (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Pedersen

    Ud fra tabellen skal jeg bruge en faktor 15-20-30, men har dog læst at der ikke er den helt store forskel på dækningen. Altså det er ikke sådan at faktor 30 dækker dobbelt så godt som faktor 15 🙂
    Håber jeg vinder, så jeg også kan blive bedre til at tage solcremen på, er så dårlig til at få det smurt på herhjemme 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Jørgensen

    Jeg vil meget gerne vinde en med factor 20, så jeg kan tage den med på en tøsetur til Athen 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der står jeg skal bruge “15-20-30” 🙂 så det passer fint med det jeg gør!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine T.C

    Jeg er en type 3 og i kategorien “light” – derfor skal jeg ifølge P20 siden bruge 15-30. Jeg er typen der hellere er lidt for forsigtig, så en faktor 30 ville ikke være dårlig at vinde 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uhh, den solcreme vil være guld værd til min sommerferie i Thailand 🙂 I følge deres hjemmeside skal jeg bruge SPF 15-20-30..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Holst

    Jeg burde bruge faktor 15-20-30.
    Jeg bruger altid faktor 30 når jeg er på ferie, tager ingen chancer da jeg er ret bleg og let bliver solskoldet!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Ud fra skemaet, og almindelig sund fornuft, burde jeg bruge faktor 30. Jeg er blond (mellemblond), blåøjet og forholdsvis lys i huden. Dog ikke gennemsigtig-agtig. Jeg tager pænt imod solen og bliver brun, hvis jeg bruger solbeskyttelse med faktor 25 og op efter 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er nok e sted mellem type 2 og 3 og bør bruge faktor 20-30. Jeg bruger som regel 30 som standard, men bør blive bedretil at smøre fjæset ind til hverdag

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

    Jeg skal ifølge tabellen bruge 30-50+, hvilket jeg også gør, da jeg meget nemt bliver forbrændt. og de mega øv pigment forandringer

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

    Faktor 20 :)! Jeg bliver ret hurtig brun og stort set aldrig forbrændt, men jeg bruger selvfølgelig stadig MASSER af solcreme. Det vil være super at vinde, da jeg rejser til Spanien den 16 maj :)!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Jeg skal bruge faktor 30-50. Meget rart at vide 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cæcilie

    Jeg er ifølge P20 en type 2 – og skal bruge et sted mellem faktor 15 og 30, hvilket passer ret godt med mine solcremevaner – pyha! 😉 Jeg plejer dog sjældent at købe under 20 – og gerne 50 til ansigtet. Har aldrig prøvet P20-solcreme så den ville være kanon at vinde!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • pia sroka

    Jeg er skin type 3,og burde brug solfaktor 15-30,jeg bliver nogle gange rød,hvis jeg er længere tid i solen,så jeg sørger altid for at blive i solen lidt ad gangen,søger hen i skyggen engang imellem,eller under parasollen,og godt med solcreme. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Jeg skal bruge en 30-50+, men er også altid kridhvid og bleg 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nynne

    Jeg skal bruge 30-50+ ifølge tabellen. Har meget svært ved at blive brun, og det er rigtig irriterende, når resten af familien bliver brune bare af at tænke på solen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie S.

    Jeg skal bruge ifølge P20’s hjemmeside bruge faktor 15-20. Jeg kan sagtens blive brun, men kan også blive forbrændt, hvis ikke jeg passer på. Ville elske at kunne afprøve P20 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie M.

    Bruger altid P20, da det også er den solcreme jeg er “vokset” op med.

    Skal i følge hjemmesiden bruge faktor 20, hvilket også er den faktor som jeg altid bruger 🙂

    Krydser fingre!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Min hudtype passer til nummer 2, da min hud er lys, da jeg er rødhåret. Er blevet brandt så mange gange, fordi produkterne simpelhen ikke er gode nok. Jeg vil så gerne vinde denne her, så min hud kan få noget der er super godt, og der kan beskytte min hud 100%, uden jeg skal være hvid i hele hovdet af solcream.Knus Camilla 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara v

    Ud fra hjemmesiden skal jeg bruge faktor 15-20-30. Fordi jeg er lys og let bliver rød. Men med den rette beskyttelse bliver jeg med tiden brun. 😉 det er nu ikke så vigtigt for mig hvilken farve jeg får, der er beskyttelse meget vigtigere. Og jeg bruger sjældent mindre end faktor 30 og i ansigtet som er mest udsat bruger jeg dagligt faktor 50.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

    En faktor 30 hadde vært supert til sommeren:) både til meg og lille snuppa:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Katrine

    Jeg er rødhåret lille blegfis, men jeg kan faktisk godt lide det, så jeg bruger altid faktor 30-50, hvilket også er det de anbefaler på hjemmesiden, så det er jo super 🙂 vil elske at prøve dette mærke!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Andrea K.P.

    Jeg burde bruge 30-50+ da jeg har lys hud, rødt hår, altid bliver forbrændt og aldrig bliver brun 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rie G

    I følge tabellen skal jeg bruge faktor 15-20-30. Jeg bruger altid faktor 30, fordi jeg mener, at det er vigtigt at beskytte sin hud rigtig godt. Så jeg vil meget gerne vinde en lækker faktor 30!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine C

    Jeg er en II’er og bruger derfor faktor 30+. Ingen røde næser her! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line S

    Jeg er en ‘type 2’ pga mit rødblonde hår, blå øjne og lyse hud, og derfor bør jeg beskytte mig med en faktor 30-50.
    En P20 solbeskyttelse, tror jeg dog godt kunne gå an til en start, så krydser fingre for jeg vinder 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

    Jeg er en “medium”, så skal bruge 15-20 ifølge tabellen… Men bruger altid faktor 50 i ansigtet, da jeg lider af soleksem på kinderne… Og bruger 20-30 på kroppen alt efter hvor slem UV indekset er… 🙂 Men dejligt budskab med altid at benutte solcreme…!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Andersen

    Jaaa, lige en konkurrence der bringer et smil i mit fregnede fjæs! Jeg skal bruge faktor 30-50+ viste tabellen, men det kommer ikke som et chok for mig. Mine venner og veninder gør ofte grin med mig, og mit voldsomme forbrug af solcreme, men det er bare lidt sjovere at være i solen, når man ikke bliver forbrændt eller forhøjer ens chance for hud- og modermærkekræft. Jeg skal en tur til de varme lande i 3 måneder, og jeg har overvejet at investere i denne solcreme, da jeg kun har læst godt om den, og jeg ved at min blege og fregnede hud ville elske den.
    Krydser fingre, og tillykke med din søde baby. 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Burde bruge 15-30 i solfaktor ud fra testen. Kunne virkelig godt bruge en lækker solcreme her til sommer!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Jeg bruger altid faktor 20, så den vil jeg vælge 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Oana Enescu

    Seems I’m a sort of mix between skin type III and IV 🙂 Usually I use 30 or 50 during the really hot summer days , cause I do tend to burn sometimes and have to take care with some of the dark spots and moles so they don’t get too bad. Anyway, nice and useful contest 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine W

    Jeg skal bruge 15-20-30, ud fra tabellen. Det giver meget god mening, da jeg ikke så ofte har prøvet at blive forbrændt, men dog alligevel skal passe på.
    MIne forældre bruger altid P20, og har prøvet at låne den et par gange sidste sommer. Og den er virkelig lækker, så håber at jeg er den heldige!!

    Mange hilsner fra Katrine W

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Rødhåret og bleg som en russisk vinter. Ikke overraskende var mit resultat 30-50+ 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

    I følge tabellen burde jeg bruge 30-50+, da jeg er en blegfis 😀 Jeg har så lys og skandinavisk som de kommer, og bliver nemt solskoldet, sjældent rigtig brun… skifter nok nærmere grundfarve til mindre bleg. Jeg har ligesom dig den holdning at jeg aldrig (sjældent) går ud i solen uden beskyttelse – det er ikke det værd!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisa

    Jeg har vist det, de kalder lys hud (light). 15-20-30 er derfor de faktorer, jeg bør gå med. Jeg tager sgu lige 23 dages roadtrip i USA til sommer, så jeg får (forhåbentligt) brug for solcreme! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma S.

    Jeg har brug for omkring 20 eller 30, så det vil jeg da gerne vinde! Jeg er en hudtype 3 – lille del 4, så det kommer til at ligge der omkring. Har heldigvis aldrig prøvet at blive solskoldet, og det vil jeg heller ikke gerne!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Jeg vil gerne vinde en faktor 30. Bliver mega nemt solbrændt og får næsten aldrig en tan. I hvert fald ikke særlig tydelig. Bliver bare altid rød… 🙁 Haha

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Jeg ville egentlig deltage i denne konkurrence for min søsters skyld, og ikke for min egen.
    Hun er meget rødhåret og en hudtype 2 (30-50+ i solfaktor), og bliver forbrændt stort set hvert år, hvilket kunne være dejligt, hvis jeg kunne hjælpe med at sætte en stopper for det i år! Hun har altid brugt solcreme, men vi har aldrig fundet det helt rigtige, gode mærke, så det kunne være fedt at vinde dette!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

    15-20, men vil dog aldrig gå under de 20, bruger altid 30 i ansigtet året rundt. Jeg har en slem tendens til soleksem på mine skuldre, så de får altid med en omgang babysolcreme 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria V

    Jeg skal bruge 30-50+, da jeg er meget blondt og lys, hvilket går jeg meget nemt bliver rød 🙁 og det tager lang tid for mig at blive lidt brun…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla GH

    Jeg er en typisk skin type 1 – rødt hår og helt lys hud. Så det er tydeligt at jeg ikke tåler solen i for store mængder. Derfor er jeg også storforbruger af solcreme og bruger altid min. faktor 30, men ofte også faktor 50 for at være på den sikre side 🙂 Så det ville da være for lækkert med noget solcreme til at gå sommeren i møde med 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Jeg skal bruge faktor 15-20, da jeg sjældent bliver skoldet.
    Jeg vil gerne blive bedre til at huske solcremen, så derfor ville det da være fedt med noget at starte op på! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er en af de der udefinerbare typer, som åbentbart skal bruge alt mellem faktor 15 og 30. Hmm, taget i betragtning, hvordan min ryg ser ud efter en 1. maj i Eventyrhaven indsmurt i faktor 15, burde jeg måske gå en faktor op. Eller blive bedre til at smøre mig regelmæssigt haha.
    Heldigvis er jeg så velsignet, at min hud hurtigt falder til ro, og accepterer varmen, men helt sundt er det nok ikke i længden :b

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke en fin give away, hvis jeg skulle være heldig vil jeg gerne vinde faktor 30-50.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Faktor 30 da min danske hud næsten er gennemsigtig! Plejer at bruge faktor 20, but better safe than sorry. Desuden er P20’eren jo ideel til Roskilde Festival, hihi.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ifølge skemaet har jeg “Fair” hud og skal bruge 30-50+ i faktor. Det giver meget god mening. Bliver altid mindst én gang om året solskoldet, fordi jeg glemmer cremen og jeg har aldrig nogensinde været solbrun. Engang syntes jeg det var forfærdeligt at være bleg, men nu har jeg taget min hudfarve til mig, og jeg elsker mit “fair” look. Så vil for alt i verden passe på min hud. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine Rasmussen

    Vil rigtig gerne vinde en faktor 50, da jeg er så lys så lyd samt har mange modermærker jeg gerne vil beskytte mod solen!

    Stine

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Iflg skemaet burde jeg bruge 15-20 – men jeg bruger en 50+ i ansigtet og 30 på kroppen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Seline

    Deltager 🙂
    Jeg er en hudtype 3 og skal derfor bruge SPF 15-30.

    selinedam@hotmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birna Lambaa

    Jeg er en hudtype 2, men bliver næsten ikke forbrændt, og får ikke nemt farve, så skal bruge 15-20-30 (bruger altid 20-30 når jeg er ude i solen:) ), så det passer meget godt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Jepsen

    Ifølge P20’s side skal jeg med min hudtype bruge SPF 30 🙂
    Skøn konkurrence!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Jeg er en 3’er, så jeg burde nok bruge faktor 30. Det gør jeg også allerede, når jeg er på ferie i udlandet, som du også gør, men burde nok også gøre det herhjemme. Det var godt lige at vide 🙂
    Faktisk bruger jeg altid en faktor 30 i hovedet, da jeg lider af de såkaldte graviditetspletter (og jeg har ikke engang nogen børn, der kan gøre det hele værd! ) – pletter, der ligner “girafmønster”, brune pletter rundt omkring. Det er særligt slemt i panden. Lægen siger, at det skyldes hormonforstyrrelse fra mine p-piller. Øv altså! Så jeg er storforbruger af solcreme i hovedet året rundt. Derfor kunne jeg godt bruge lidt sponsering i form af en solcreme 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

    Årh det kunne være fedt at vinde!! Jeg skal ifølge tabellen bruge 15-20-30 :))

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jórun

    Skemaet viser at jeg skal bruge spf 30-50 hvilket jeg vil sige passer meget godt med virkeligheden; desværre… Bliver meget let forbrændt. Kan overhovede ikke være udenfor om sommeren uden solbeskyttelse.
    Det er bare ekstra irriterende, når man som mig, ikke kan holde ud at have creme på huden. Det er som om det bare ligger uden på. Har dog høre rigtig meget godt om P20, så det kunne jo være det blev min redning 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Lei

    Jeg skal bruge en faktor 15, men jeg bruger dog alligevel i hvert fald faktor 25, da jeg gerne vil passe på min hud.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jette Nim Larsen

    Skin Type: II – bør bruge 30 – 50+…. og der gør jeg også belært af mange smertefulde erfaringer fra da jeg var yngre….. kan bare ikke være i solen uden høj faktor. Kan være helt sikker på, at jeg så ligner en kogt krebs!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura Nielsen

    Skemaet passer ikke helt med min hår og øjenfarve, men jeg har fundet frem til at det nok er en faktor 30 ca. 😉
    Kunne godt bruge lidt lækkert solbeskyttelse til de lune sommerdage på stranden. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Træholt

    Jeg skal bruge 30-50+
    Håber jeg er heldig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

    Jeg er type 3, og bruger altid ml faktor 15 og 30. At vinde solcreme, ville måske hjælpe med til at få overtalt manden om at turen bare skal gå sydpå til sommer 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie lillegaard

    Jeg ligger vist i midten og skal bruge en 20-30 stykker. Fordi jeg er en safe player, siger jeg 30.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Visby

    Okay må ærligt indrømme at jeg ikke fattede en brik af det skema.. Men hvis det hjælper har jeg brun hår og blå øjne:)
    Ved ikke rigtig hvad jeg skal komme med som begrundelse.. Synes bare det er super vigtigt at bruge det, og brokker mig bestemt ikke hvis jeg vinder;)
    Lærke Visby

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • simone

    Jeg burde vist bruge 30-50, men jeg må indrømme, at det gør jeg ikke. Jeg bliver aldrig brun, men jeg bliver heller aldrig forbrændt, selvom jeg bruger 15-20 – og dette gælder altså også i Spanien, hvor jeg faktisk snart skal ned igen, så kunne godt bruge en god solcreme! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Glerup

    Genial konkurrence! Jeg er skintype III og går meget op i at være beskyttet, men glemmer det for ofte herhjemme, fordi det danske vejr nemt snyder én med skyer og lave temperaturer

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina w

    I følge deres hjemme side, skal jeg bruge 30-50+. Hvilket nok passer meget godt. Jeg bliver ALTID rød, hvis ikke jeg har solcreme med mindst faktor 30 på. Jeg har hørt meget godt om P20, så det ville da være skønt at vinde, og se om deres beskytter godt mod solen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • faktor 15-20 – er i kategori 4, og bliver oftere brun end rød – heldigvis. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Årh, skal til udlandet lige om snart, og syntes alt det der solcreme er meget dyrt at skulle købe når man er på su, og skal bruge pengene på alt muligt ang. Skole og så tøj. I følge p20’s hjemmeside skal jeg bruge faktor 15-20, så tror en faktor 20 vil være optimal for mig. Krydser fingere for at vinde denne:) hilsen Louise
    Ps. Tak for verdens bedste blog!!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Connie Amdisen

    Hvis jeg et den heldige vil jeg gerne have faktor 20 😀
    Bruger altid faktor i solen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Lyes

    Jeg skal bruge faktor 30-50 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • jeg skal bruge faktor 30. er lys i huden og har altid haft en tendens til at blive skoldet første dag i solen. Det er dog begyndt at hjælpe på det, da jeg er i praktik i Indien 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line B

    Jeg burde bruge 30-50+ ifølge deres side, og er første de senere år begyndt at bruge spf 30, så jeg har åbenbart stadig lidt at lære. Jeg bliver næsten altid brun men også meget let forbrændt hvis jeg ikke passer på, så har netop købt min første faktor 50 som jeg glæder mig til at bruge

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ifølge tabellen skal jeg bruge solfaktor 15-20-30.
    Jeg bliver egentlig ret nemt brun, og bliver kun sjældent forbrændt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • sara rasmussen

    Jeg skal bruge faktor 30-50+, da jeg er lys i huden, og nemt bliver forbrændt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne-Sofie

    Jeg har hudtype 2. Når jeg er i udlandet benyttet jeg altid faktor 50 i mit ansigt samt på skuldrene og i nakken. På resten af kroppen er det faktor 30. Så det stemmer meget godt overens med P20s råd 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Celina H

    Åhhhh P20 – en tro følgensvend på diverse ferier og med nedtælling til sommeren ville det være skønt at vinde denne konkurrence 🙂

    Min hudtype er ifølge tabellen en II-III, så jeg ligger i kategorien light og skal derfor bruge en SPF20 solcreme. Jeg har brugt denne solcreme før og med tendens til soleksem er denne perfekt, da jeg får lige den beskyttelse jeg har brug for og undgår derved eksem 🙂 WIN!

    Jeg X’er fingre for jeg er heldige så min hud kan være optimalt beskyttet på min fortstående sommerferie 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Skov

    Jeg er type 2, og bør derfor bruge 30-50+ (har lyst hår, blå øjne og bliver oftere rød end brun).
    Det er også den SPF jeg plejer at bruge, og især i ansigtet, da røde kinder, rød næse og en meget rød pande er almindelig kost for mig.
    – Men nu nyder jeg bare, at solen og varmen er kommet igen, har som nok de fleste savnet bare ben, lette jakker og at læse en bog i solen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

    Ifølge hjemmesiden, så bør jeg bruge 30-50+ – det gør jeg også altid, da jeg er ganske bleg 😉 Jeg ville gerne have noget sol, men kan simpelthen ikke overskue at blive forbrændt. Det kunne være lækkert med et nyt lager af solcreme til jeg skal på min første Roskilde-festival!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • anna

    er skintype 2 og skal bruge faktor 30-50 fordi jeg er urimeligt bleg og næsten aldrig får farve medmindre jeg ligger i solen i timevis hverdag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Jeg er helt klart skintype I og skal bruge faktor 30-50+.
    Efter et halvt år i Afghanistan, hvor jeg rendte rundt i shorts og t-shirt fik jeg ikke engang t-shirtmærker! Folk spurgte efter jeg var kommet hjem, om jeg havde været afsted overhovedet, eller bare gemt mig i stedet.
    Jeg har prøvet P20 og det er en af de bedste solcremer jeg har prøvet. Den jeg ellers bruger er Avene børnesolcreme faktor 50. Jeg kan godt lide når en solcreme ikke fedter og er nem at smøre på.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • sofie madsen

    Faktor 15-20-30 står der 🙂 men har altid brugt p20 med solfaktor 20 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne M

    Jeg er en type 2 ifølge hjemmesiden, så jeg burde gå med mindst faktor 30. Tankevækkende da jeg normalt i Danmark går med faktor 20-25 med mindre jeg er i solen i længere tid.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • marianne lykke nielsen

    vil gerne vinde faktor 30 for min hud er meget sart…
    mvh
    marianne lykke Nielsen
    marianne.lykke@gmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yasmin

    Jeg burde bruge en 30-50+, fordi jeg er blondt, har hazel øjne.
    Dog mener jeg selv, at jeg blot har brug for en 15-20-30 🙂
    For hvis jeg bruger 30-50+ får jeg INGEN farve – trust me – taler af erfaring 🙂

    Men nu når jeg skal på solferie til Florida, burde jeg nok anskaffe mig en 30er 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

    Hmm…jeg er en mellemting mellem “fair” og “light”, så skal bruge faktor 30 – og det gør jeg faktisk også (næsten) altid:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marielo

    Hej Jeanett,

    Sikke en relevant konkurrence, nu hvor solen er begyndt at skinne. Jeg læste faktisk på dmi, at man allerede bør benytte solbeskyttelse ved et uv-indeks på 3.

    Min skintype er nr. 1. Jeg er lyshåret, har blå øjne og bliver kun meget sjældent solbrun. Derfor bør jeg bruge faktor 30-50 i solen. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Nielsen

    Ihj en lækker konkurrence, nu hvor solen rigtigt er ved at komme frem 🙂 Men ifølge p20’s tabel bruge faktir 15-20-30 solcreme, da jeg lidt kan komme til at blive rød (specielt på næsen og kinderne) :))

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Jeg skal bruge nr 2 fordi jeg er lys hudet, lys håret og blåøjet.. Derfor vil jeg rigtig gerne vinde en lækker sag som er på højkant her i konkurrencen… 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia Hansen

    skøn giveaway. jeg bruger en spf 15 da jeg tåler meget sol men alligevel skal bruge lidt for at beskytte og give fugt til huden 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • gosia

    jeg skal bruge faktor 20, men min hud vil være taknemmelig hvis jeg husker det hver gang!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

100 krs rabat til Bootz.com (først til mølle!)