TILBAGEBLIK: Juni 2012

Badedragten

Badedragten

Efter indlægget her, så var jeg faktisk endnu mere forvirret over hvilken badedragt jeg skulle vælge. Det var indtil jeg for 2 dage siden faldt over den her fra Motel. Den er perfekt! Den har simpelthen den fedeste pin-up slash Marilyn Monroe vipe og det er jeg helt tosset med! Jeg var ikke mange minutter om at tilføje den til Hr. Kærestes ordre (mega smart, så kunne jeg lige bruge 20% koden igen 😉 Den virker jo ellers kun en gang pr. profil).
Den hedder forresten ASOS-BAZAR og mener den udløber d. 26. juni. Min. beløb er 400 kr.

I kan finde badedragten fra Motel HER.

Affiliatelinks

bloglovin

4 kommentarer

 • Amalie

  Wauw, hvor er den fin! Den er pænere end stort set alle andre badedragter jeg længe har set. Og så ser den også ud til at kunne holde en, relativt, stor barm. Jeg er på!! Godt køb Jeanett, tror du bliver en laber mama i den til sommer! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så sød og kan godt se hvad du mener med pin-up vibet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, ikke? Glæder mig også til at den kommer

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBAGEBLIK: Juni 2012