Opdatering af Bøllebabys garderobe

Status lige nu

Status lige nu

Jeg vil lige give en status herinde, da jeg pt ikke lige kan følge med i kommentarer (har næsten 80 (!) der står til godkendelse og besvarelse samt en mail der bugner. Sagen er den, at jeg endnu en gang er røget ned med brystbetændelse. Det er egentlig lidt det samme sted som sidst som så er blusset op igen og denne gang gået HELT bananas med byld og alt muligt lækre detaljer som jeg vil skåne jer for. Jeg har været ind og ud af hospitalet på Brystkirurgisk afdeling (vist nok 4 gange nu?) siden lægevagten smed mig derop i fredags. Og jeg skal igen fredag. Suk. Derfor kan jeg som sagt ikke følge med pt på hverken kommentarer eller mails. Og vær’ sød ikke at rykke i mig for det i øjeblikket – det kommer det ikke til at ske hurtigere af. Jeg tager når tiden/overskudet er der.
Det er også derfor der ingen nye outfits har været selvom jeg har SÅ meget nyt tøj at vise jer. Jeg håber dog snart at være på højkant igen.

Og så to gode råd, hvis I også havner i brystbetændelse; INGEN varmepude. Det er et gammelt husmoderråd som i Best case ikke virker. Worst case gør det det meget værre, da bakterier godt kan lide varme.
Sørg for at I kommer HELT af med det i første omgang ellers kommer det bare tilbage 10 gange så ondt.

Ps. Jeg opdaterer dog lidt oftere på Instagram, så der kan I følge mig, hvis I har lyst missjeanett

32 kommentarer

  • Maria

    Av! Lyder ikke sjovt :-/ God bedring 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Gunnersen

    Jeg var hårdt ramt at brystbetændelse da jeg ammede min datter, men til sidst droppede jeg amningen og malkede ud, så brysterne hele tiden var tømt 100%. Det hjalp meget, og havde ikke betændelse siden. Men så skulle vi give modermælken på flaske i stedet. Det var besværligt. Men læs lige manjas indlæg http://manjalytz.com/2013/06/18/ammeproblemer-og-ammekultur-i-frankrig/
    Du skal ikke amme for enhver pris… Nyd din pige!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ja det har jeg læst – det var et godt indlæg. Overvejer dog ikke et stop lige nu. Vil lige ud på den anden side af det her før jeg tager sådan nogle beslutninger.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Birgitte

      God plan! Jeg stoppede med at amme midt i en grim brystbetændelse og det har jeg fortrudt. Man er ikke altid i stand til at træffe beslutninger når man har det sådan. Men omvendt kan man selvfølgelig få det så dårligt at man er nødt til at stoppe.
      Håber du hurtigt får det bedre. Kender du ammenet.dk? Jeg havde nogle andre ammeproblemer end du har, men måske du også kan finde tips&tricks her.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Mange tak Birgitte! Mit problem er overproduktion – jeg laver simpelthen så meget mælk, at brystet aldrig bliver tømt rigtigt. Og denne gang er det en “gammel” brystbetændelse som vi bare ikke fik bugt med sidste gang som er kommet igen 🙁

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder bestemt ikke rart. Havde ikke set dette indlæg inden jeg skrev besked på FB – Tag dig alt den tid du behøver og kom helt ovenpå igen. God bedring.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      … Og jeg har slet ikke set din besked på FB endnu, hehe. Og tak 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • God bedring og pas på dig selv – da jeg var i praktik på børneafdelingen havde vi et par mødre med det problem og ej hvor har jeg ondt af dig. Håber du kommer godt igennem, og tag dig den tid du skal.. Det kommer sgu i første række.

    Og sikke dog en lækker ble-mås du har udsyn til.. Det må hjælpe, bare en lille smule 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Tusind tak Anita! Håber jeg kommer rigtigt af med det denne gang. Og du har ret – lækker blenumse hjælper 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

    Puha da for en omgang – rigtig god bedring! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sab

    Øv, rigtig god bedring!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Øv, hvor kedeligt. Sender et par positive tanker og god bedring 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Brystbetændelse er en kælling!
    Rigtig god bedring Jeanett, håber du snart bliver frisk, sender gode helende tanker til dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

    Av for satan! Og det er endda uden at have prøvet det men kan lige forestille mig at det må gøre ederrøvme ondt!

    Rigtig god bedring :)! Håber snart at babbelutterne er friske igen ;-)!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Puh, god bedring!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Øv god bedring 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Av, så gør så pokkers ondt!!!Jeg var heldig og fik det ret hurtigt væk :/ Rigtig god bedring med dig!!

    Kæmpe knus!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Hej Jeanett,
    måske lidt random, men kender du TedTalks? Det er nogle korte forelæsninger om alle mulige emner, de er på Youtube og er ofte meget interessante og informative. Anyway, jeg så en om forventningen om at blive forælde (og den kæmpe “løgn” det er, at alt er rosenrødt), og jeg kom til at tænke på, at du måske ville finde den interessant? Altså kun fordi du netop har givet udtryk for frustration over, hvor svære disse første måneder egentlig er! Den hedder “Rufus Griscom and Alisa Volkman: It’s time to explode 4 taboos of parenting” og er som sagt på youtube 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra Danielsen

    Øv, hvor træls, har hørt at bryst betændelse er meget ubehageligt:(, tag den med ro, og hiv stikket ud fra bloggen, vi skal nok være her når du er ovenpå igen, god bedring:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • MAJ

    Du er sej! Bøllen skulle lige vide, hvor meget hendes mor kæmper for hendes skyld.
    Du er en god mor 🙂 Rigtig god bedring!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Jeanett
    Håber du alt er godt nu og du nyder ferien. Mht brystbetændelse og bakterier så lyder det til at du bare har været super uheldig med byld og alt muligt. Rigtig ofte er det nemlig en ikke-infektiøs tilstand, og så er der ingen problemer med varmepude, der kan lindre rigtig fint. Jeg har også selv været igennem hele møllen og har en ret vild overproduktion, der ikke kunne nedjusteres. Bor man på Sjælland har man til gengæld mulighed for at levere mælk til Hvidovre, hvor de bruges til syge og fortidligt fødte, så for mig er det endt med at give mening til sidst, da en masse små børn får glæde af det, og man får det endda rigtig godt betalt! Desværre har de ikke den mulighed på OUH.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opdatering af Bøllebabys garderobe