Udsalg: Flere Ganni-køb

Hjem

Hjem

Så kan jeg godt gøre det officielt. I dag har vi skrevet under og dermed købt et hus. Det er helt vildt. Jeg forstår det slet ikke. Jeg har faktisk længe ville bo i lejlighed og troede også vi ville ende med at købe sådan en, når det blev tiden. Men efter jeg blev gravid skete der et eller andet. Jeg synes pludselig at overboer, underboer, trafikeret vej, fælleshave, udlejer der ikke fixer tingene når de går i stykker osv osv bare ikke er toppen med en lille baby. Jeg har lyst til mit eget, egen have (hvor der skal sættes mofo badebassin op om sommeren og jeg skal drikke mig eftermiddagsstiv i det). Og det får jeg nu!

Vi bliver i Odense C, hvilket jeg er så glad for da jeg er spændt på alle de ting der skal ske i bymidten de næste år og vil gerne kunne være en del af det fortsat. Vi får nøglerne 1. september og det glæder jeg mig SÅ meget til.

24 kommentarer

  • Kimmie

    Ihh hvor spændende! Tillykke:)

    Her skete akkurat det samme. Før graviditet tænkte jeg det nok skulle gå i lejlighed, men jo tættere på termin gik det op for mig, at lejlighed og baby måske ikke lige var bedste kombination. 2 mdr før jeg fødte flyttede vi ind i huset.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Præcis samme her. Hr Kæreste begyndte ret hurtigt at kigge på hus efter jeg blev gravid, hvor jeg synes han lige skulle tage en slapper. Men da vi nåede november-december og julefrokosterne gik i gang alle steder, så kunne jeg godt se det overhovedet ikke var holdbart med en baby. Så inden længe begyndte jeg også at kigge med.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Tillykke!! Vi er også ved at kigge på hus af samme årsager som jer.. Dog venter vi ikke barn – endnu 🙂
    Jeg glæder mig til at høre mere om jeres huskøb!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Mange tak! Og der skal nok komme meget mere om det når vi nærmer os overtagelsen 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Tillykke 🙂 ..der er også dejligt i Odense 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Hvor er det spændende! 🙂 stort tillykke med det. -det må være skønt at få sit helt eget 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor fantastisk! Mange gange tillykke med det nye hjem!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    STORT tillykke! Glæder mig til at se meget mere og følge med i det videre rede-byggeri 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

    De dér badebassiner folk køber, er altså noget forfærdelig frås og spild af vores rene og dyrebare grund(drikke)vand. Tænk på hvor mange liter helt rent grundvand, der skal til for at fylde et fjollet/åndsvagt kæmpe bassin op. Så tag på stranden, det belaster ikke grundvandet. Og selvom folk siger, de kun fylder det op én gang og så har noget rensehalløj til det, er da ulækkert at sidde i det samme vand hele sommeren. Lur mig om folk ikke fylder 10.000 og 10.000 liter vand i det i løbet af sommeren. Og det er nogle af de mellem str.
    Jeg synes personligt de der vanvittige bassiner man kan købe i toysrus burde forbydes ved lov. Vi har ikke uanede ressourcer og de ressourcer vi har, skal ikke gå til at fylde et kæmpe badebassin op.
    Jeg synes børn sagtens kan have deres lille soppe/badebassin. Det giver mening, for det er så lille et bassin. Men når voksne fylder et af de der kæmpe blå bassiner med stige og hele pivtøjet, burde de tænke på at det er frås af dimensioner. På Island giver det mening, fordi de pumper varmt vand op fra undergrunden og det er ikke en miljøbelastning. Men i Danmark giver det ikke mening.

    TILLYKKE med huset 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Men det er fandme nice at sidde i sådan et bassin når det er varmt 😉
      Og smil lidt – det smitter!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Lene

      Du har været rundt i Europa.. Hvorfor smager vandet så meget af klor? Og hvorfor må man ikke skylle toiletpapir ud i Grækenland. Det land, som havde så fantastiske dræningssystemer og alting i oldtiden. Det land kan man ikke en gang skylle toiletpapir ud i. Vi har ikke uanede ressourcer. Vores fine, rene og unikke grundvand, vil ikke ganske enkelt ikke kunne hentes op længere. Når du så skulle fylde din vandflaske, ville du i stedet få renset vand tilsat en masse klor. Jeg påpeger bare, at det er noget frås. Især hvis vi alle fyldte sådan et kæmpe bassin. Så ville det gå ekstremt hurtigt med at tømme vandforsyningerne. Vandet fordamper jo også meget om sommeren når det er varmt og det fordamper hurtigt. Så er det ikke så godt, hvis vi alle åbner haveslangerne og bruger de knappe ressourcer på at fylde et badebassin.
      Jeg skal nok smile, men det er tilladt at tænke over hvor fantastisk det faktisk er, at vi har SÅ rent vand, når vi tænder for hanen. Jeg siger bare, at hvis vi alle eller rigtig mange fyldte store bassiner op med vand om sommeren, ville vi have et seriøst problem. Du kunne faktisk meget nemt risikere, at du ikke ville få vand ud af hanen, når du havde brug for det, fordi jeres vandforsyning ville være meget knap, hvis alle i området, eller bare en del var i gang med at fylde bassiner op. Nogle gange kan det bare være relevant at opskalere tingene og se det i et større perspektiv. Du tænker, jeg fylder jo bare mit bassin. Hvad hvis jeres kommende naboer og de andre på vejen også fyldte deres store bassiner? Og alle andre i Danmark. Det betyder altså noget, selvom det ikke ser sådan ud umiddelbart. Prøv at forestille dig en zoom effekt. Først ned på jeres bassin, derefter zoomes der lidt ud, så naboernes bassiner også kommer med, derefter bassinerne på andre veje, og til sidst et danmarkskort fyldt med blå bassiner. Det er jo langt fra alle, som har bassiner i haverne, men tænk hvis alle havde.
      Jeg siger det bare, intet dårligt ment. :o)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Synes satme du går i selvsving over et badebassin jeg ikke engang ejer endnu. Så helt ærligt, tag en chill pill. Du er pænt moraliserende – og endda overfor et menneske du ikke aner hvordan lever. Jeg lukker den her.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Holy shit sikke en kommentar at komme med. Tænk at bruge så meget krudt på et skide badebassin som damen ikke engang ejer endnu. Undres virkelig.

      Nå men tillykke med huset.Vi kigger selv lidt på hus i odense C, men synes bare ikke at det rette er dukket op endnu. For nej baby og lejlighed er sgu bare ikke en kombi der er fed i længden.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Tak for opbakning – synes også det var lidt vildt at gå så bananas over noget jeg ikke engang ejer endnu.

      Jeg synes også det er svært med Odense C! Vi havde faktisk droppet forhåbninger om at finde et der, da priserne bare er højere der. Men så dukkede huset bare pludseligt op og endda til en pris, hvor vi kunne være med. Vi har endda extra penge til at lave helt nyt badeværelse. Det er ret lækkert. I skal bare blive ved med at kigge!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja velbekomme. Vi kigger også videre. Men ja priserne er
      lidt høje især når man kigger på hvad man får for pengene. Men ja
      vi kigger videre og en dag kommer det rette nok :-). Er lidt spændt
      på hvilke et i har købt, for jeg kender næsten alle huse i odense c
      uden ad fordi jeg har kigget så meget på hus :-).

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malou

      Jeg synes faktisk Lene har nogle rigtig gode pointer – og at hun skriver sobert og neutralt. Det er noget der angår os alle, så tror ikke du skal føle dig angrebet, Jeanett 🙂

      Det gav i hvert fald mig selv lidt at tænke over.

      Og tillykke med huset. Forresten, jeg så et interview med din kæreste live på tv2news den anden dag, det var ret pudsigt da det gik op for mig!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ja han var i TV flere steder den dag! Han er god, ham Hr. Kæreste 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • N

      Jeg dør af grin :D!
      Men ja ja… Vi har vel alle hver vores ting at gå op i 😉
      Jeg er blevet vokset op med gigantiske badebassiner hvert år (yes i Said it) og vi har ikke skiftet vandet 🙂 sandfilter pumpe er vejen frem:)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Hehe 😉 Og jeg skal huske det med filter!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej TILLYKKE til jer alle 3 – hvor er det dog helt vildt fantastisk!

    Jeg er meget, meget misundelig! Jeg har også prøvet at lokke min mand med tilbage til Odense, hvor priserne er mere fornuftige – men det har jeg desværre ikke så meget held til.

    Jeg glæder mig til at se huset!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Tusind tak! Haha ja, fortæl ham at man kan få 140 kvm hus i odense c for ikke engang 2 mill 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Til lykke med det! Det er pudsigt, for jeg har overhovedet ikke noget forhold til Odense eller Fyn for den sags skyld. Har lidt familie der og har som barn også været på Langeland nogle gange i min mosters sommerhus! (Og besøgt jeres zoo! Haha!) Bør nok besøge Odense noget mere, hvis jeg skal ‘få et godt forhold’ til byen. 😉

    Glæder mig til at se mere om jeres hus, men mon ikke der dukker et par indretnings-indlæg op på bloggen i fremtiden?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalg: Flere Ganni-køb