Black fall

Outfit of the day #233

Outfit of the day #233Outfit of the day #233Outfit of the day #233Outfit of the day #233
Ganni blouse (HERE) – Gina Tricot skirt – Line&Jo earring (HERE) – Primark shoes

I husker nok indlægget om det vilde Ganni-udsalg på ASOS, som jeg tippede om for ikke så længe siden. Og jeg kunne heller ikke holde mig i skindet, så der blev klikket et par ting hjem. Den ene ting var denne fine top som oprindeligt er fra deres AW12 (autum/winter). Den er løs og ret rar at have på og falder ret pænt, så den ikke bliver for “telt-agtig”. Lige nu vil jeg bruge den som her på billederne og når efteråret rigtig kommer, så tænker jeg at style den med sorte skinnyjeans og støvler.

I kan stadig finde toppen HER.

Affiliatelinks

bloglovin
   

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black fall