Tirsdagsønske #9

Mit kommende soveværelse

Mit kommende soveværelse
1. IKEA maskros lampe 399 kr HER   2. Mogens Lassen lysestage 429 kr HER   3. IKEA hyldeknægt 35 kr HER   4. Happy Lights lyskæde 229 kr HER   5. IKEA seng HER   6. H&M Home sengetøj 249 kr HER   7. IKEA kommode 399 kr HER   8. Areaware Dock 350 kr HER   9. VITA fjerlampe 719 kr HER   10. Funkle AS sengetøj

Vi har nu sovet i vores hus i et par dage og derfor er indretningen nu rigtigt gået i gang. Jeg har allerede snakket om stuen her, og udover den så er det soveværelset der har mit fokus lige nu. Det er jo de to rum man “lever” mest i, så der kunne jeg godt tænke mig hurtigt kom en følelse af “hjem”.

Min tanke omkring soveværelset er, at jeg gerne vil have det meget lyst. Vi har i vores tidligere lejligheder prøvet at haft knald på farverne der hvor vi sover, og det synes jeg ikke rigtig fungerer. Ikke for os. Et soveværelse skal være roligt og behageligt at være i – det er der man lader op. Så modsat resten af vores hjem, så vil jeg her holde det lyst og let. Det eneste der kan få lov til at larme bare en lille smule vil være sengetøjet. IKEAs maskros lampe har vi allerede, men har haft den i vores stue (se selv HER). Det skal den dog ikke fortsætte med og jeg synes den ville passe rigtig godt op i et lyst soveværelse. Mogens Lassens hvide kubus lysestage købte jeg i sidste uge og det samme med vores nye seng og kommoden (x3), så de er alle i hus. Lyskæden var egentlig et ønske til Baby Bs barnedåb som vi endte med at få flere af. Vi ville egentlig bare ha’ brugt dem alle i hendes værelse, men vi fik den idé at den egentlig ville være fed henover en hyldeknægt fra IKEA inde i soveværelset. Så nu kommer de op i flere rum. Nr. 8 har jeg længe gerne ville ha’ (lige siden hende her for længe siden viste mig den). Det er egentlig bare en “holder” til iPhone om natten, som skjuler ens oplader og så hører der en app med til, så når telefonen ligger der og lader, så ligner den et ur. Ret fint! Jeg tror dog, at jeg snupper den i den lyse træfarve. Nyt sengetøj vil jeg også gerne ha’, men det venter jeg lidt med. Men de to sæt her – fra hhv. H&M Home og Funkle As (skinnende røv, thihi!) – står øverst på min liste.

Affiliatelinks

bloglovin

7 kommentarer

 • Virkelig nogle fine ting du har fundet frem! Jeg er helt med på et lyst soveværelse, hvor der ikke skal være for meget rod og plads til at man netop kan lade op. Desværre kan det ikke rigtigt lade sig gøre i vores 2-værelses lejlighed, så alle vores studiebøger står i soveværelset. Ikke heeelt ideelt at gå stresset i seng 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, og slet ikke med studiebøger -så tænker man på det! Men kan godt huske hvordan det var. Vi sad også kun i en 2-værs for ikke så mange år siden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fine ting, du har fundet 🙂
  Og jeg er helt med på hvad du mener med at have et “roligt” og lyst soveværelse. Vi har både køkken og bad med masser af farver, men soveværelset skal helt bare være et sted uden forstyrrende elementer… Husker tydeligt selv da vi boede i en 2-værelses, og havde kombi kontor/soveværelse eller stue/soveværelse… Det var jo som det var, og fyldt med skønne minder, men hvor var det noget af det jeg glædede mig allermest til, da vi fik noget større: et soveværelse, der KUN var soveværelse (og i øvrigt med rigtig seng, og ikke længere futon)
  Der er trods alt nogle glæder ved at blive ældre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg GLÆDER mig sådan til at se billeder fra jeres nye hus 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror det bliver helt vildt fint med lyskæden over hyldeknægtene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MD

  Lækre sager!! Ved du om det der iPhone-ur også kan bruges til iPhone 5? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det tror jeg sagtens at du kan. Du stikker jo din egen oplader ind igennem og så ligger den bare der på kanten 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsønske #9