Outfit of the day #246

Hjemme igen

Hjemme igen

Så er vi hjemme igen! Vi ankom igår sent, efter en lang dag som startede kl 05 med en søvning baby (og søvning mig selv), kufferter op igennem Sala Comancinas mørke gader (nederen at skulle afsted på et tidspunkt, hvor det stadig er mørkt). Da vi ankom til Kastrup ville være bil ikke starte, så vi måtte lige sidde lidt og vente på Falck. Awesome. Og så havde min søster glemt noget hos os, så vi skulle også lige ind forbi Christianshavn før vi kunne køre hjem. Weekenden står nu på oprydning af vores gamle lejlighed – datoen, hvor vi skal aflevere kommer meget tæt på. Gad ellers godt at ligge på sofaen hele weekenden eller ha’ blevet en dag mere i KBH og set lidt venner.

I skal nok få meget mere om turen, lejligheden (den er I mange der har spurgt til), men indtil da kan I evt kigge på instagram, hvor der ligger MANGE billeder (og et par videoer). Jeg har brugernavnet missjeanett derinde (min profil er lukket, men jeg skal nok godkende jer, hvis I ansøger).
Jeg skal nok også lige få kigget igennem kommentarer og emails der skal besvares, men jeg har desværre kun 24 timer i døgnet, så det kommer lidt løbet de næste par dage. Håber at I har haft en god efterårsferie, jer der har det 🙂

bloglovin

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #246