This is the best of Me

Outfit of the day #247

Outfit of the day #247Outfit of the day #247Outfit of the day #247Outfit of the day #247Outfit of the day #247
ASOS blazer (HERE) – ASOS top (HERE) – Erbs&Bjerke sunglasses (HERE) – ASOS jeans (HERE) – Marc by Marc Jacobs bracelet – Primark shoes

Jeg har været rigtig god til at få taget outfitbilleder på ferien, så der kommer en håndfuld outfits dryssende den nærmeste tid. Outfittet her er vist fra vores 2. dag, som heldigvis var den sidste “kolde” dag. De to første dage var kølige med 14-15 grader og mange skyer, men derefter kom sommeren igen og vi havde fuld sol og 19-21 grader. Jeg kom endda hjem med lidt farve i kinderne! Den her dag havde jeg dog også en rigtig jakke på, men den smed jeg lige, da vi skulle tage billederne. Blazeren er ny og den er lidt en blanding imellem en jakke og en cardigan. Den er blød og behagelig at have på, men har samtidigt designet som en blazer. Den er virkelig rar! Og så kan jeg godt lide farvespillet i stoffet, når man kommer tæt på.

Den er lige HER og så har de selvfølgelig sat den lidt ned – typisk, når man selv har betalt fuld pris!

Affiliatelinks

bloglovin
   

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This is the best of Me