Morklodsethed

Black Friday rabatter

Først Valentines Day, så var det Halloween og nu skal vi åbenbart også til at fejre “Black Friday”, ligesom amerikanerne. Black Friday er dagen efter Thanksgiving (som altid ligger på den sidste torsdag i november), og det er den vildeste shoppedag i USA, da butikkerne har de mest sindsyge rabatter. Igennem årene er der endda folk der har slået hinanden ihjel over varer de sloges over. Fuldstændig åndsvagt. Nå, men selvom jeg måske synes at vi allerede har adopteret en eller to amerikanske højtider for meget, så jubler jeg da gerne gerne gode rabatter. Og især både op til jul OG i dag, hvor der lige er gået penge ind.

Jeg har listet de sider op jeg har fundet herunder. Jeg opdaterer listen i løbet af dagen, hvis jeg støder på flere. Men læg mærke til at på de fleste webshops slutter tilbudet i aften, så det er med at slå til i løbet af i dag, hvis der skal findes billige julegaver eller man bare selv vil forkæles lidt 😉

Zalando
Rabat: -20% på ALT med rabatkoden BLACKFRIDAY1
Gælder til i aften (fredag) kl. 24.00
Shop HER

Nelly
Rabat: -10% på ALT med rabatkoden BLACKFRIDAY (dog ikke udsalgsvarer)
Gælder til i morgen (lørdag) kl. 12.00
Shop HER

Stylepit
Rabat: – 20% på alt (enkelte mærker er undtaget)
Gælder til i aften kl. 24.00
Shop HER

Cdon.com
Rabat: Rabatter på en masse udvalgte varer HER
Gælder til i aften kl. 24.00
Shop HER

My Lille Limòn
Rabat: -50% på udvalgte varer
Gælder til i aften (fredag) kl. 24.00!
Shop HER

Affiliatelinks

bloglovin
   

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morklodsethed