Postkort fra Aruba #3

Måned #10

Måned #10Måned #10Måned #10
Reklamelinks markeret med *
Mini Rodini
flamingo sommerdragt HER* – Forkids Copenhagen grå dragt HER

Så blev hun 10 måneder. Sjovt, jeg synes det er lidt vildt at hun nu er en baby på tocifret antal måneder. Så er hun altså snart ikke en “baby” mere!

– Vi har i løbet af denne måned haft det allersidste besøg af sundhedsplejersken og B er nu 73 cm lang og vejer 9,2 kg. I længde er hun 1½ streg over normal-kurven og i vægt 1 streg over. Så hun er helt perfekt <3
– VIL SELV! Jesus… kristus… altså, hvor det trækker tænder ud. Hun gider ikke mades med ske (det er jo kun sådan noget små babyer gør!) og vil spise alt med hænder. Ikke hjælpes! Prøv lige at spørg, hvor lang tid det nu tager at give hende mad?
– Yndlingsspise for tiden er ostehaps eller kogt pasta uden noget som helst (SÅ nice at der er kommet en øko-version af ostehaps!)
– Hun er et “rolling stones-ansigt”, intet mindre. Det er noget ala udtrykket på det øverste billede her – og så bare tilsat en tunge ud af munden.
– Nu når vi synger, så leger med på fagterne, klapper, rokker med hovedet osv. Det er så cute!
– Søvn er der stadig ikke hoved eller hale i. En nat sover hun perfecto, vågner få gange og sover til kl. 8.30. Næste nat vågner hun 4 gange og står op kl. 06. Makes no sense. Sundhedsplejersken mente at der kunne være en god chance for at det blev bedre, når amningen stoppede helt, fordi lige nu ved hun der er en “belønning” ved at vågne = hun får en omgang babser.
– Tandbørstning var før en fest. Nu er det en kamp der bare hurtigt skal gennemføres. Det er først ro, når hun bagefter for lov til at sidde og hygge lidt med tandbørsten selv.
– iPad’en, hendes bedste ven!
– Hun giver rigtig kram nu; holder om én med sine arme og klemme lidt til. Man smelter fuldstændig!
– Hun har fundet ud af at lave “decoys”… hvis der er noget hun gerne vil have, men som hun ikke må, så sidder hun og lader som om hun leger med noget andet indtil hun pludseligt kaster sig over det “forbudte”. Vildt sjovt at se at hun prøver at snyde os.

bloglovin

13 kommentarer

 • Cuty pie! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Andersen

  Hvor er hun da dejlig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hun er simpelthen så sød! Det har I virkelig gjort godt 😉 Og jeg er helt vild med sidste punkt – var flad af grin over, at hun sådan prøver at snyde jer 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hun er virkelig den sødeste baby! Elsker de her indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lille tip til tandbørstningen som virkede for os og den dag i dag (hun er 3 år). Vi lod hende lege med tandbørsten først og så derefter børstede vi efter.

  Jeg kan tælle på een hånd hvor mange gange vi har måtte kæmpe med hende bagefter. Vi holdt bare fast i at enten skulle mor eller far (eller bedsteforældre/onkel/tante) børste efter.

  Måske det var en ide…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk T

  Åhhh – B den lille lækkermås! 😀 Sikke nogle udtryk hun har fået 🙂 En rigtig charmetrold! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold kæft hvor er hun bare cute – er specielt vild med hendes ansigtsudtryk på det øverste billede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hun er simpelthen så cute!
  Og jeg er virkelig stadig meget begejstret for disse indlæg. Det er rigtig hyggelig læsning, og jeg er sikker på, flere af tingene kan komme mig til gavn, når jeg engang selv får børn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvor er hun bare sød! Jeg har sådan på fornemmelsen, at hun bliver en lille spilopmager, der nok skal få sat gang i tingene og give et godt grin. Jeg er STOR fan af hende 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu op, hun er skøn.
  Og hvor jeg dog glæder mig til at Holger begynder at kramme “igen”.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Aruba #3