New in: Baum und Pferdgarten nederdel

Snowy Saturday

Snowy Saturday

Jeg prøver virkelig at nyde denne weekend… det er nemlig de aller, aller sidste dage af min barsel (måske nogensinde? Sådan har jeg det ihvertfald stadig), da jeg starter på TV2 Fyn på mandag. Jeg glæder mig helt vildt til at komme igang igen, få et “voksenliv” igen, men kan samtidigt også mærke at jeg er lidt ængstlig over at skulle være flere timer væk fra B end jeg plejer. Hun starter samtidigt i vuggestue mandag (vi besøgte dem igår), så det er også lidt spændende.
Jeg glæder mig dog heldigvis mere end jeg er ængstlig. Jeg har lidt en følelse af, at nu skal jeg endelig “tilbage til livet”. Det er meningen at jeg vil lave et indlæg om barsel, men jeg kan lige hurtigt sige, at personligt for mig har 13 mdr været for lang tid. Eller, for meget tid alene. Aldrig i mit liv har jeg kedet mig så meget, men samtidigt haft så “travlt”. Vildt at man kan kede sig så meget, men stadig have hænderne fulde. Hvis jeg kunne gøre det om igen, så ville jeg sørge for at Tim og jeg tog noget mere barsel SAMMEN. Fordi det har klart været de måneder, hvor vi har været hjemme begge som jeg har nydt mest. Fx. hele sommeren. Og jeg ville have startet ud med en hel måned sammen og ikke kun Tim på 14 dage (og sådan har Tim det også). 14 dage er SLET IKKE nok der i starten. Nå, jeg kommer ind på det hele, fordele, ulemper, hvad vi har gjort, hvad vi/jeg ville gøre om igen osv. i et indlæg snart!

Billedet her er fra i torsdags, hvor vi begav os ud i sneen her i Odense. Vi skulle finde nogle “sko” B kunne bruge udenfor (dem hun har på her var en total nødløsning, da vi ikke kan finde dem der hører til hendes flyverdragt). Min jakke er fra ASOS HER, det smukke tørklæde er fra Besos HER og læderhandskerne er fra Gina Tricot, men desværre et par år gamle.

Affiliatelinks

bloglovin

15 kommentarer

 • Hvor kan jeg følge dig! Jeg startede selv igen forrige mandag efter 8 måneders barsel – en måned før fødslen, 7 måneder efter. Det var for lidt. Jeg nåede ikke at glæde mig og ville gerne have haft et par måneder mere, men nu har min kæreste så taget over i tre måneder, inden den står på vuggestue.

  Men som dig ville jeg ØNSKE at vi havde taget mere barsel samtidig. Vi har kun haft de 14 dage efter fødslen (aaaalt for lidt) og så en uge med overlap her til sidst. Det var virkelig fejlprioriteret, men det var der ingen, der sagde til os inden. Vi planlagde bare praktisk.

  Så rigtig godt, at du siger det højt!

  //Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej det sagde ingen heller til os, så vi tænkte også mest på hvad der var praktisk og ikke hvad vi måske havde mest til. Hvis jeg nogensinde skal have flere, så skal vi have mere barsel sammen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmie

  Glæder mig til et barselsindlæg 🙂

  Denne gang har vi også planlagt at gøre det anderledes end første barsel = Meget mere barsel til far sammen med baby og jeg. So far bliver det minimum 8 uger han tager med os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det lyder som en super god plan! Ville jeg også gøre, hvis jeg kunne gøre det om

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvom den ikke står på børn i den nærmeste fremtid, så glæder jeg mig alligevel til at høre mere om jeres erfaringer ift. baby og barsel. Og så GOD weekend, Jeanett! Jeg har virkelig også tænkt mig at nyde min. Starter på 6. semester på mandag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak og i lige måde Laura!! Ja den skal nydes!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Eckert

  Hvor har du bare en skøn blog, hold da op! & lækker header, du er så smuk 🙂

  Kig meget gerne forbi ♥

  Knus Michelle Eckert –
  http://giveyourdaycolors.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Bella er SERIØST en af de sødeste babyer ever 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Jeg starter også på mandag efter 13 mdr hjemme. Er meget spændt på hvordan det kommer til at gå.
  Glæder mig til at læse dit barselsindlæg:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bøg-Skov

  Hej Jeanette.

  Tak for at dele dine tanker om barsel med os.

  Jeg har selv en dreng fra april 2012, og der havde jeg 12,5 måneders barsel, hvor 10,5 måned var med baby. Jeg havde det på samme måde som dig, med at det var kedeligt, samtidigt med at man havde nok at se til.
  Jeg syntes egentlig at 9-10 måneder også er en perfekt alder for baby at komme i vuggestue, så jeg glædede mig over at komme på job igen, og min søn var fuldstændig klar til vuggestue.

  Jeg syntes Dog at det var hårdt i starten, og de dage hvor han har lange dage, er ikke sjove. Men tilgengæld kan jeg glæde mig over at jeg kan holde mere ferie med ham, fordi jeg netop har gemt noget barsel.

  Sorry, det blev en lang smøre.

  Mvh Maria Bøg-Skov.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har også allerede mucho dårlig samvittighed – især fordi jeg kommer hjem og er SÅ træt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Bøg-Skov

   Jeg kender godt det med trætheden, men nu er du jo også startet et nyt sted, men mange nye indtryk, så det tror jeg bliver bedre.
   Fortsat held og lykke i praktikken.
   Og tænk at det du gør for B, er det bedste:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor fedt med et barselsindlæg 🙂 Min kæreste og jeg skal nemlig til at gå igang med projekt baby (første gang) og det er kun rart med andres erfaringer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Baum und Pferdgarten nederdel