Dagen før dagen

Beate og B

Beate og BB er i Mini Rodini. Kjole i samme snit (men andet print) HER

Vi havde den dejligste dag i går, i det dejligste selskab. Jeg blev selvfølgelig syg aftenen før, men havde det helt okay søndag (meget heldigt), men er så røget ned igen nu, så jeg ligger herhjemme på sofaen og har ondt af mig selv. Vi måtte vække B i morges kl. 07.15, så hun kunne komme i vuggestue… normalt er hun selv oppe der, men der var vist en lille dame der var blevet kørt godt træt søndag af alle fødselsdagssang, gaver og lækkerier (og så lå hun og puttede ind til mig – jeg nænnede næsten ikke at vække hende!).

Netop fordi jeg ligger syg igen, så har jeg heller ikke fået gjort måned #12 indlæg klar til jer, men håber på at få det fixet i dag eller senest i morgen – alt efter hvad helbredet tillader. I skal nok også få et indlæg om selve fødselsdagen. Synes selv at jeg havde dækket det smukkeste bord! Billedet her er fra i går; Beate og B er BFFs. Og jeg er slet ikke i tvivl om at Beate bliver den bedste storesøster (som jo nærmest er lige om lidt!), fordi se lige hvor se hun er ved B! Hun vil gerne holde i hånden, henter ting til hende osv. Hun stod også og holdte øje igennem vinduet med B som sov lur i sin barnevogn.

Og så vil jeg lige tippe jer om, at ASOS er netop startet midseason sale i dag. Mange af deres helt nye varer er sat ned med 50%. Udsalget er lige HER

We celebrated our little B yesterday, but today I’m sick. Boooh! My monthly blogpost about B and blogpost about her birthday are coming up as soon as I feel better!

Affiliate

bloglovin

6 kommentarer

  • Hvor er de altså søde sammen, de piger! Jeg glæder mig til at se billeder fra fødselsdagen. Det lyder som den helt perfekte dag! God bedring 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Vildt cute sammen! Og tak… håber snart jeg er på højkant!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor er de søde! Og tak for udsalgstip 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    Kæmpe stort tillykke med B’s fødselsdag 🙂 Hold da op, synes godt nok lige du har født hende, og nu er hun så stor 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagen før dagen