Tirsdagsønske #33

Måned #12

Måned #12
Bamsekjole fra Mini Rodini (HER) – Cardigan fra Pomp de Luxe (HER)

Et… ÅR. I don’t get it! Men hvor er det vildt. Og se lige min store pige! Så smuk, så sød og så fræk 😉 Det har været et hårdt år – nok også mere hårdt end dejligt. Jeg ser til gengæld vildt meget frem til alt fra nu af. Hun er nemmere og sååååå sjov! Jeg flækker seriøst af grin over noget hun siger eller gør dagligt. Og jeg tror kun at det bliver federe og federe fra nu af! Jeg glæder mig.

– Hejhej mens, du har ikke været savnet i det sidste 1,5 år. Skrid igen, tak!
– B har taget sine første skridt <3 Hun går ikke rigtigt endnu, men hun tager tit 4-5 skridt og sætter sig derefter ned på numsen.
– Der peges. På ALT.
– Hun efterligner rigtig mange af de ord vi siger. Nogle kommer rigtig tæt på, andre – not so much. Men det er vildt cute!
– Hun er virkelig morgensur. This lady is not a fan of waking up!
– Hvis det stod til hende, så åd hun havregrød, figenstænger og blåbær 24/7.
– Hun ELSKER vuggestue. Og de dage hun ikke er derovre der keder hun sig meget hurtigt.
– Stadig 6 tænder. Der er ikke kommet flere til siden sidst.
– Vores OK Design stol er blevet indtaget og B mener nu den er hendes. Hun sidder der i lang tid og kaster lego ud (som hun så forventer vi henter til hende, naturligvis!). Det er virkelig hendes yndlings sted i huset for tiden.
– Hun sover stadig i vore soveværelse (dog i egen seng som altid), men vi har netop malet hendes værelse, så vi regner med at hun snart rykker derind. Jeg trænger til at soveværelset bliver voksen-domicil igen.
– Siden vuggestuestart har vi været ramt af forkølelse (mig og hende), omgangsyge no. 1 (os alle tre), omgangsyge no. 2 (indtil videre kun mig herhjemme, men vi formåede at smitte både min søster og svoger) og nu måske-skoldkopper (vi skal til lægen med hende i morgen). Åh suk…
– Hun er ekstremt farsyg efter de to har været på barsel sammen. Det er for det meste far der er at foretrække, dog vil hun helst have mig om natten (hun er smart – hun ved godt hvem det er der har babserne!).
– Der bliver stadig ammet en enkelt gang om natten, men jeg regner med at den ryger, når hun rykker ind på eget værelse.

Looking back at the last month with baby B. To get the whole text translated into your language click on “TRANSLATE” in the top menu.

Affiliate

bloglovin

15 kommentarer

 • De er altså SÅ hyggelige de her indlæg! Og hvor er det vildt at du er så stor allerede. Hun ser virkelig ud som om hun er ude på ballade på de her billeder 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det var hun bestemt også 😉 Hun er næsten altid ude på noget i øjeblikket! Jeg tror også at jeg bliver rigtig glad for de her indlæg når hun bliver ældre. Man glemmer jo så meget af det igen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvor er hun altså sød og dejlig 🙂 Og sikke stor hun er blevet! De her indlæg er stadig nogen af mine yndlings fra din hånd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Fint indlæg! Har du I et tidligere indlæg skrevet lidt mere om Tims barsel? Det kunne være rigtig spændende at læse om jeres erfaring hermed osv. Min kæreste vil også rigtig gerne på barsel til den tid og det er jeg rigtig glad for. Men ingen mænd i vores omgangskreds har gjort det, så jeg er lidt nysgerrig for at høre om erfaringer osv. herom.

  Hilsen en trofast læser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, ikke endnu – men det er et indlæg jeg har på tegnebrættet! Havde tænkt mig at lave et indlæg om hvordan det gik med barsel og hvordan vi endte med at fordele den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Det lyder rigtig godt – det vil jeg glæde mig til!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Nyder disse månedsindlæg! – Må man spørge, hvor længe de vil fortsætte eller har du ikke gjort dig tanker om dette? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har tænkt lidt over det, men er ikke kommet frem til noget endnu. Jeg tror, at jeg vil fortsætte lige så længe at der sker noget nyt fra måned til måned. Ideen er jo at man skal kunne følge udviklingen og i det hvor der pludselig ikke sker det helt store på en måned, så ryger pointen nok også lidt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella Rasmussen

  Hvor lyder det skønt. 🙂

  Hvad hedder din datter egentlig? B… ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det kan du lure på instagram eller facebook. Skriver ikke hendes navn herinde af lidt tekniske årsager (google-søgninger osv. Lidt langt at forklare). Men du kan finde det på fx. min instagramprofil 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det vildt og hvor bliver hun stor! Det er jo slet ikke til at forstå, det er godt nok noget af en rejse I har været på! Og hvor jeg dog glæder mig til at se flere måneder og til selv at komme ud på den rejse! Stort tillykke med jeres super smukke Bølle B! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvor er hun blevet stor og fin 🙂 Har du tænkt over at lave et indlæg med, hvordan det er at være vendt tilbage til studie/arbejde? Virker som om du nyder det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det har jeg! Det er faktisk et indlæg som jeg har på tegnebrættet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsønske #33