Godt hotel i Rom? (centralt!)

New pink trenchcoat

New pink trenchcoatNew pink trenchcoatNew pink trenchcoat

Jeg sukkede over trenchcoaten både her og på facebook, og til sidst kunne jeg ikke lade være – jeg måtte eje den! Og jeg er virkelig glad for at jeg købte den. Jeg er så glad for den! Den er lækker, sidder pænt og farven er så lækker. Jeg har endnu kun brugt den en håndfuld gange, da det er en forårsjakke og den er derfor for tynd de dage, hvor det stadig kun er 8-9 grader (især når man skal cykle). Men jeg regner stærkt med at foråret slår igennem når som helst, så jeg kan bruge den hele tiden.
Har I fundet forårsjakke eller havde I en fra sidste år?

Størrelsen er ret normal – jeg har en UK12 som jeg plejer. Den er fra Warehouse og kan købes HER

I just got this new pink trenchcoat / mac from Warehouse. I love it! It’s available here.

Affiliate

bloglovin
   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Godt hotel i Rom? (centralt!)