20% af på ASOS' eget mærke!

Célfie

Célfie
Normalt gider jeg ikke rigtig de der t-shirts og bluser med alle mulige sjove slogans og sayings på. Jeg ved ikke hvorfor… føler måske det er lidt teen og useriøst? (i mangel på bedre formulering). Men den her synes jeg altså er ret sjov! Måske tiltaler den mig også fordi looket er ret clean og elegant. Og når man til daglig sidder med sociale medier, så er det lidt sjovt med en t-shirt der står “Célfie” på (iøvrigt noget redaktionen er gået amok med efter jeg er kommet… jeg har simpelthen skabt selfie-trend her, haha!). Stavemåde “Célfie” kommer selvfølgelig fra mærket Céline. Så fashion og social medie-trend møder hinanden i smuk enhed.

T-shirten koster sølle £13 (ca. 120 kr) og kan fås HER.
LOVE sender fra England, så der kommer ikke noget told, moms eller lign på.

I think this “Célfie” t-shirt from LOVE is pretty cool. Get it here

Affiliate

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% af på ASOS' eget mærke!