✕
Rabatkode 15% til Boozt (kun i dag!)

Birthday wishes

Birthday wishes
1. HER   2. HER   3. HER   4. HER   5. HER   6. HER  
7. HER   8. HER   9. 🙂   10. HER   11. HER   12. HER

Om halvanden uges tid, så har jeg fødselsdag og det kræver selvfølgelig en ønskeliste! Jeg ved endnu ikke hvordan jeg vil fejre det i år, men jeg pønser mest på en god middag (evt. grill?) med gode venner, lun sommeraften og kolde drinks på terrasse 😉

Nå, men til ønsker! De bærer præg af at vi stadig mangler småting her og der her i huset. Og min hang til Ganni og Royal Copenhagen 😉

Nr. 1 & 12: Jeg har flere gange nusset på de her skjorter – det print er så fint! Jeg ville ikke have noget imod at eje dem begge, men jeg tror alligevel at jeg er mest vild med den røde. De er selvfølgelig fra yndlings-Ganni og de kan fås HER

Nr. 2 & 8: Tynde guldarmbånd er virkelig noget som jeg bruger meget og derfor vil jeg utrolig gerne have et par stykker mere. Det fra Marc Jacobs er super fint, men jeg er helt vild med det fra Maria Black. Dette fra Pilgrim er også fantastisk! Og det er klart det billigste af de 3 😉

Nr. 3: En af fordelene ved at have fødselsdag lige inden sommerferien (ud over at man ofte har vildt godt vejr på sin fødselsdag 😉 ), er at man kan bruge ønsker på at få opdateret ens sommergarderobe lidt. Jeg har jo en svaghed for ruskind og de her fra Kate Moss’ nye kollektion for Topshop ser SÅ lækre ud. De findes HER (og fås også i grønne – men tror jeg hælder mest til de sorte… eller hvad synes I?).

Nr. 4 & 5 & 6: Ingen ønskeliste uden Royal Copenhagen! Denne gang har jeg fokus på tallerkener. Jeg har kun to af mine middagstallerkener (27 cm) fra prinsessestellet og vil utroligt gerne op på min. 4 snart, så jeg kan bruge dem når vi har et enkelt vennesæt over. Jeg har endnu ingen musselmalet halvblonde, men tanken var at de skulle være pæne frokosttallerkener (22 cm) sådan at jeg en dag kan dække et helt bord med prinssemiddagstallerken (27 cm) nederst, musselmalet halvblonde (22 cm) i midten og endnu en prinsesse (19 cm) øverst. Altså, til tre retter! Tror det ville være smukt.
Og så vil jeg gerne have flade white elements tallerkener (27 cm) som vi kan bruge til hverdag.

Nr. 7 & 10: Jeg er virkelig faldet for plakaterne som Vissevasse står bag. Det er så smukke farver og efter en stor trend med kort-plakaterne, så synes jeg det er en forfriskende måde at få byer ind i indretningen på. Farvene på plakaterne passer til min Kahler- og Royal Copenhagen-vase som står i netop dét rum. De ville alle sammen være så fine sammen! Jeg vil (selvfølgelig) gerne have Odense og så vil jeg gerne have New York hængende ved siden af. Det er nemlig Cryslar Building der er på den – den smukkeste bygning i New York. Åhhh jeg savner New York… haha, sidespor! Planen er at de skulle hænge ude over vores lange skrivebord.

Nr. 9: Gavekort til IKEA, så jeg kan få indkøbt en masse af de småting vi mangler. Bl.a. dette vitrineskab til min Royal Copenhagen samling.

Nr. 11: Jeg har allerede denne smukke ørering fra Maria Black til højre øre, men vil rigtig gerne have den til venstre øre også, så jeg kan bruge dem sammen som sæt.

My birthday is next week so here’s a few wishes that I have; more Royal Copenhagen plates, cool posters from Vissevasse, clothes from Ganni and Topshop and some thin gold bracelets.

Affiliate

bloglovin

2 kommentarer

  • SÃ¥ flot med Royal Copenhagen tallerknerne – elsker at man kan mikse dem som man har lyst 😀

    Siden  ·  Svar pÃ¥ kommentar
    • missjeanett

      Ja, det kan jeg virkelig også godt lide! Det giver en mulighed for at sætte sit personlige præg på det.

      Siden  ·  Svar pÃ¥ kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatkode 15% til Boozt (kun i dag!)