Genial buksedragt fra ASOS

Nye sommer loafers

Nye sommer loafersNye sommer loafers

New shoes to cure the blues. Og “the blues” er fordi jeg sidder her første hverdag efter at være stoppet på TV 2/FYN. Øv, det er mærkeligt. Og endnu mere mærkeligt at skulle tilbage i hardcore opgaveskrivning nu hvor der er under en måned til min BA skal afleveres.
Men ikke mere snak om røvsyge ting… lad os istedet ævle om sko! Jeg har netop fået disse ind af døren. Købte dem på ASOS for slik og det bedste er, at de er lavet af ægte læder! Jeg gik rundt i dem hele dagen i går og de er meget behagelige at have på! Man kan godt mærke de er i læder. Elsker de fine neon detaljer og spår at vi bliver ret fine venner sommeren over. De er forresten ret normale i størrelsen.

De koster £25 (lidt over 200 kr) og kan fås HER

I just recieved these shoes from ASOS. They are very comfy, love the neon detail and the fact that they are made from real leather. Size wise they are very normal. Take the size you normally wear. Get them here

Affiliate

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genial buksedragt fra ASOS