Min weekend

On trend: dobbelt-perleørering

On trend: dobbelt-perleørering

En af de store smykke-trends denne sæson er store perlesmykker. Jane Kønig har lavet nogle der er super smukke, men de koster fandme en halv arm (2600 kr PER ørering). De er flotte, men det er langt mere end hvad jeg er villig til at give. Jeg kan godt lide smykker af kvalitet, men lille denne trend forudser jeg bare, at jeg personligt er ret træt af om et års tid og derfor vil jeg ikke helt investere i den. Heldigvis har vi high street butikkerne! ASOS har lavet dem her og de koster ikke en gang 50 kr. Win! De er svagt lyserøde (de har også haft dem i neutral, men de er long gone… hvilket jeg også snart tror de her er!), men det synes jeg egentlig bare er fint!

De koster £5 (omkring 45 kr) og fås HER

I love the pearl accessorie trend right now, but I won’t pay big bucks for it. That’s why I love this pair from ASOS which are super cheap. Get them here

Affiliate

bloglovin

13 kommentarer

  • Ser spændende ud, lige noget for kæresten 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • De kan fås på ebay til 7 kr. inkl. forsendelse. Og det er for et sæt:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Hvis de kommer fra Kina, så vil jeg ikke røre dem med en ildtang. Der er ingen kontrol med hvad de indeholder af materialer og der kan meget vel være børnearbejde involveret. Der vil jeg hellere betale sølle 40 kr mere og så have ren samvittighed.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • De kommer fra UK:-). Så den rene samvittighed er intakt. Ebay er jo heldigvis ganske god at vælge til og fra på.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Det lyder bare helt vildt at man kan producere noget under ordentlige forhold til 7 kr?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nja… hvad tror du Asos’ koster at producerer når de sælger dem til 40 kr? Der er nok ikke den store forskel:-).
      Jeg sidder selv i et job, hvor jeg får noget produceret i Asien og arbejdsforholdene bliver kontrolleret i alle ender og kanter af agenter derude. Så man kan faktisk godt få ting derude fra, som er lavet under ordentlige forhold. Men det er selvfølgelig altid skræmmehistorierne, der finder vej til medierne.

      Men lige meget hvor man har købt sine øreringe, så er trenden jo ganske fin:-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Forskellen er jo at ASOS sælger til ca 45 kr for at få profit. Det jeg mente var netop hvordan man kan sælge noget til 7 kr (inkl porto?!) og stadig tjene på det?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Helle

      Prisen siger formentlig mere om, hvor meget Asos tjener på sine varer end arbejdsforholdene i Kina. Det ville ikke overraske mig hvis øreringene er lavet på samme kinesiske fabrik, for det er nok de færreste varer fra Asos, som rent faktisk bliver produceret i UK og af virksomheden selv. Men de er fine uanset af hvem og hvor de er lavet.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Til gengæld ved du at de ikke sælger noget af materialer der er skadelige, fordi det simpelthen er forbudt i EU. Det gælder også det samme med børnearbejde. Selvfølgelig er det ikke ulovligt at benytte i et U-land, men de skal passe mere på, da de også har et image der skal plejes. Vi har jo set hvordan H&M har fået hug (og boycut) flere gange, fordi det er kommet frem at de har benytte fabrikker hvor børn arbejdede.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • lea

    Det er det jeg elsker ved din stil! Du spotter en trend, men i stedet for at fare ud og give kassen for at se smart ud, ser du efter lignende ting i high street. Det er meget tjekket og stylish. Jeg er så træt af de der dyre ting, der bare går igen hos alle bloggere, og efter to sæsoner er de væk. Hvorfor spendere 3000 kr. På et par isabel marant, lige inden sandal sæson? Tumbs up for fornuftig spendering!:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Hehe tak! Selvom jeg dog også sagtens kan finde på at købe noget lidt dyrere som Ganni eller en lækker taske. Men lige præcis med sådan noget her, så gider jeg bare ikke bruge mange penge på det, fordi jeg ved at jeg er træt af det om 2 sæsoner

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Ej, men 2600 kr. for én ørering er jo også helt absurd! Jeg betaler gerne ekstra for god kvalitet, men dén pris er godt nok helt hen i vejret.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ja, lige den pris synes jeg også er voldsom. Så er det godt at dem fra ASOS kun koster 45 kr 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend