Nye øreringe

Nye beautykøb: solbeskyttelse til håret, shampoo og ny neglelak!

Nye beautykøb: solbeskyttelse til håret, shampoo og ny neglelak!
Redken Sun Cover SPF25 232 kr 198 kr HERCHI “A la mode” neglelak 59 kr 39 kr HERKérastase solbeskyttelsesspray 235 kr 139 kr HER
Label.m honey & oat shampoo 168 kr 149 kr HERLabel.m honey&oat conditioner 186 kr 159 kr HER

Jeg går tit og “spare sammen” til, at jeg bliver nødt til, at lave et stort samlet køb på beautyprodukter. Denne gang manglede jeg shampoo og conditioner, solbeskyttelse til håret til denne sommer, og så jagtede jeg en hvid neglelak. Shampooen blev min yndlings og verdens bedste; Label.m’s honey & oat (og conditioner). Jeg har sagt det før, men til mit hår, så er det her altså bare det bedste. Der er stadig intet der slår det.
Så købte jeg solbeskyttelse i form af både mousse og spray. Spray’en fra Kérastase havde jeg også sidste sommer og den var virkelig god! Og da jeg fandt den på tilbud, så var jeg slet ikke i tvivl om at den skulle pleje mit hår igen i år. Moussen fra Redken kender jeg til gengæld ikke på forhånd. Men jeg synes det lyder smart med en mousse som kan komme i både hår og hovedbund, og forhindre en forbrændt hovedbund. De fleste sprays, som den fra Kérastase, har en masse olie i og indeholder ikke solfaktor til huden, så jeg syntes det lød som en genialitet på mousse-form! Jeg håber, at den er 😉

I’ve just bought a lot of new beauty products that I needed right now; to types of sun protection (mousse and spray) for my hair, white nail polish and shampoo + conditioner from Label.m.

Affiliate

bloglovin

10 kommentarer

  • Ninna kirkegaard

    Gør olien ens hår fedtet? 🙂 Har tit oplevet det når man sprayer det i tørt hår, at det bliver fedtet at se på…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Det synes jeg ikke, men man skal bare ikke spraye det i hovedbunden

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanett

    Linket til Redken mousse kan jeg ikke få til at virke 🙁 men til gengæld lyder det helt vildt smart! Jeg har selv brugt weekenden på northside festival og kunne godt have brugt en smart løsning til håret !

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og netop i dag efterspurgte jeg hvilken shampoo du brugte! Haha. Hvor lang tid holder sådan en shampoo for dig? Jeg har intet imod at give 150 kr. for en shampoo, hvis den er det bedre for håret og holder nogenlunde. Når jeg kun vasker hår hver tredje dag, så rækker shampooen alligevel også det længere. I øvrigt også tak for forbindelsen om at passe på håret i solen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg fik vidst skrevet forbindelse – mente påmindelsen 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Puha, pas på produktet fra Kérastase. Jeg brugte den sidste sommer, men det var som om at produktet gjorde mit hår mere tørt, og kom der bare en lille bitte smule for meget i så mit hår ekstremt fedtet ud, øv øv.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ærgerligt, men den oplevelse havde jdg slet ikke. Som jeg også skriver i indlægget, så brugte jeg den hele sidste sommer og var super tilfreds – så tilfreds at jeg har købt den igen i år 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • emilie p

    hej 🙂 har du fået prøvet moussen? og hvis du har kan den så anbefales? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Nej jeg har ikke testet den endnu – tænkte at jeg først ville gøre det på ferien 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye øreringe