På det sidste...

Britney kommer til København!

Britney kommer til København!

… og jeg skal være med! I går tikkede der en mail ind med invitation til mega event i København, når Britney Spears holder lancering på sin nye lingerilinje sammen med CHANGE. Min indre teen gik bananas og min puls blev aldrig helt normal resten af dagen. Og cherry-on-top er, at jeg skal have min lillesøster med! Vi får den fedeste søskende-aften med catwalkshow, musik fra Joey Moe og Ida Corr (og en overraskelse – udfra beskrivelsen er jeg 99% sikker på at det er Christopher… men jeg ved det ikke faktisk ikke, så hæng mig ikke op på det!), og så vil aftenens værtinde Christiane Schaumburg-Møller O’Connor interviewe selveste Britney-pigen på scenen. Fik jeg sagt at jeg glæder mig? Min søster og jeg er også blevet enige om, at vi lige skal ud og have et par drinks bagefter, også selvom det er en torsdag 😉

Britney is launching her new line with CHANGE in Copenhagen and I’m going! You can also buy tickets here

bloglovin

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det sidste...