✕
Outfit of the day #306

Nyt tiltag: baby

Jeg har længe gerne ville lave en måde, hvor I nemt kunne finde fx. månedsindlæggene. Det sker nemlig ret ofte, at jeg får kommentarer eller mails, hvor en af jer ikke kan finde måned #8 (fordi jeres baby lige har præcis den alder nu) eller det der rejseindlæg om at rejse med baby på 3 måneder. Det samme gælder indlæg om min fødsel, ammedebatten, at starte op efter barsel og all-time favoritten “Du SKAL elske at være mor” 😉 Nu har jeg lavet et punkt oppe i min menu som hedder “Baby“. Her kan I finde hver eneste månedsindlæg, alle “at rejse med baby”-indlæg og alle de andre indlæg der har haft noget med baby og motherhood at gøre. Jeg håber, at I vil bruge det og at det gør det meget nemmere for jer at finde det I lige leder efter.

Som sagt hedder punktet “Baby” oppe i hovedmenuen og I kan også finde det her

Jeg har i øvrigt arbejdets lidt på “At rejse med baby: 7 måneder” i denne uge og det kommer meget, meget snart! Jeg ved at I er rigtig mange der spørger efter det for tiden. Og så snart jeg er færdig med dét, så går jeg i gang med 10 måneder og Aruba. Det er bare nogle indlæg der tager ret lang tid at lave, så det er noget jeg arbejder på over lidt længere tid.

I get a lot of comments and mails from you guys that are looking for specific baby related blogposts. And now I made it eaiser for you! I made a new “Baby” section in my top menu bar where you can find it all! I hope you like it 🙂

bloglovin

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #306