Nyt tiltag: baby

På det sidste…

På det sidste...
1. Har jeg både arbejdet og hygget til Karrusel her i Odense. Bella nød alkoholfri børnedrinks og masser af leg!   2. Jeg har hygget til middag, afholdt af Boohoo, med blandt andet Cathrine, Mie Dina og Marie. Min kjole er herfra   3. Jeg fik æren af at prøve at holde snor i bøllen (det er ikke Emily der er bøllen 😉 ), imens hun charmede hele Noise PR og Emily   4. Boohoo serverede KÆMPE bøffer til eventet på Toldboden. Jeg var pænt glad!   5. Jeg har kørt Odense-København t/r i tog ALENE med hende her. Det gik ok, selvom man godt nok har hænderne fulde, når man er alene om det!   6. Grint af at nogen synes at der skal bo en duplo-tiger i min natskuffe 😉   7. Så har jeg været til landkamp sammen med søde Christina (og begge vores mænd!)   8. Til samme event fik jeg taget stalker-billede af Medina. Er helt skudt i hendes Tibi-kjole!   9. Beundret den fine kæmpe-Karrusel, da jeg arbejde som social media manager for Karrusel sidste weekend

Lidt status på hverdagen siden sidst. Collagen bærer især præg af mine dage i København, de fire dage hvor jeg var alene med Bella (Tim var i udlandet med job) og sidste weekend, hvor jeg arbejdede som social media manager for Karrusel festival i Odense. Shit, hvor er det hårdt at være alene med et barn så mange dage. Jeg er virkelig glad for, at det ikke er noget jeg skal det igen snart. Og tak for de hyggelige snakke med mange af jer til Karrusel. Det var SÅ hyggeligt at I var så mange der kom op og sagde hej. Det burde I gøre noget oftere 😉 Jeg elsker at finde ud af hvem I er derude bag skærmene. Jeg føler tit, at I ved rigtig meget om mig, men at jeg ved ingenting om jer! Så det er fedt at få sat ansigter på nogle af jer.

I dag står den på børnefødselsdag hos Fie og hendes piger, og i morgen skal vi have kigget lidt mere på Bellas værelse. Hvis I ikke ved hvad I skal lave i aften, så synes jeg at I skal overveje PHONO Festival. Det er så cool! I kan både købe billetter her og i døren i aften!

Since last time I did this kind of blog post I’ve been in Copenhagen twice (!), been working for KARRUSEL as a social media manager and been at some cool blog events.

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt tiltag: baby