✕
6 lĂŠdernederdele

Jeg savner Aruba

Jeg savner ArubaJeg savner ArubaJeg savner ArubaJeg savner ArubaJeg savner Aruba

Som jeg nu har nævnt et par gange, så er vi i disse dage ved at beslutte hvor vinterferien skal gå hen. Hvis jeg alene kunne bestemme, så ville jeg uden tvivl tilbage til Aruba, som vi var på i januar i år. Det var perfekt klima, spændende wildlife, masser af amerikanere (dem elsker vi – hellere masser af dem end danskere på charterferie) og smukke, smukke strande. Minus er bare at det er en for lang flyvetur, når vi kun har en uge denne gang (vi var afsted to uger sidst). Selvom jeg ikke lige skal til Aruba snart, så kan man jo godt dvæle lidt ved billeder og ved minderne 😉

I kan læse meget mere om vores tur til Aruba HER, HER og HER

We’re about to decide where we’re going to be soaking up sun this winter. If I could decide then I would go back to Aruba (where we were in January), but we only have one week this time and the flight over is too long. But that won’t stop me from looking at the gorgeous photos from our vacation. You can read more about our time at Aruba here.

bloglovin

15 kommentarer

  • B

    ForstÄr dig godt. Det ser skÞnt ud! Vi snakker ogsÄ om en vinterferie et sted henne hvor der er sol. Selvom vi har planer om en tur til New York nÊste Är, sÄ er vi enige om at vi trÊnger til en tur til sol og varme alle tre. Jeg er spÊndt pÄ at hÞre hvor I vil hen? Vi snakker pt om Tenerife.
    B

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • missjeanett

      Vi gider ikke de Kanariske Þer pÄ det tidspunkt, fordi vejret er simpelthen for ustabilt lige der (du kan have 23 grader og sol den ene dag, og 15 grader og regn den nÊste). Lige nu snakker vi om Dubai og Kap Verde.

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • B

      Tak – det er meget rart lige at hĂžre mht Tenerife. Vi har aldrig vĂŠret der. Faktisk heller ikke solferie i februar-marts overhovedet. SĂ„ inputs er rart. I har vĂŠret pĂ„ Kap Verde fĂžr sĂ„ vidt jeg husker? Overvejer I hotel eller ferielejligheder? Nu hvor I har Bella, er I sĂ„ mere til pool end fĂžr? Vores sĂžn er jo 4 og jeg tĂŠnker en pool mĂ„ske er et godt valg.
      //B

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • missjeanett

      Yes, vi har vÊret pÄ Kap Verde fÞr! Det var i 2012, sÄ det var fÞr Bella. Dengang boede vi i Bungalows. Du kan lÊse om det hotel lige her: https://missjeanett.dk/2012/02/hotel-belorizonte/

      Jeg har altid vĂŠret mere til pool end til strand, men nĂ„r strandene er rigtig smukke, sĂ„ er jeg nok 50/50. Jeg synes bare ikke at man kan ligge sĂ„ lĂŠnge ved stranden med de smĂ„, som man kan ved en pool. Det gode ved de fleste hoteller jeg har kigget pĂ„ pĂ„ Kap Verde er, at de har mange pools + de ligger lige ved stranden. SĂ„ man kan jo mixe det lidt 🙂
      Denne gang overvejer vi bl.a. Kap Verde igen, men en anden Þ (der er vist 10 Þer i alt). BÄde for at prÞve noget nyt, men ogsÄ fordi at afrejsedatoen passer bedst i forhold til den Þ (hvis vi skulle afsted til den samme igen, sÄ skal Tim hen og bede om 4-5 dages ekstra fri udover selve vinterferien).

      Husk at Kap Verde generelt er nogle blĂŠsende Ăžer, sĂ„ bluser om aftenen er oftest nĂždvendig og sĂ„ husk at fĂ„ jer alle en Hepatitis A vaccine! Det smitter igennem mad/postevand, sĂ„ der er de smĂ„ jo ekstra udsatte, fordi de generelt bare putter flere underlige ting i munden og har dĂ„rligere hĂ„ndhygiejne end os voksne 🙂 Den koster ca. 300 kr og den skal man bare have senest omkring en lille uge fĂžr afrejse. Hvis I fĂ„r den genfrisket indenfor max. 1 Ă„r, sĂ„ virker den efterfĂžlgende i 25-30 Ă„r! BĂ„de Tim og jeg har den, men Bella skal hen og have den inden.

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • 1234

    SkÞnne fantastiske billeder her i grÄvejret. Var der noget at lave udover sol strand og natur? HÞrer meget blandet om aruba. Er der noget byliv?

    Ville klart vĂŠlge Dubai over kap verde, synes sidstnĂŠvnte er … Ja … Omend Dubai mĂ„ske ikke er super bĂžrnevenligt, har dog vĂŠret der 2 gange med vores datter.

    Hvis du elsker amerikanere, hihi, den version har jeg ikke hÞrt fÞr, sÄ vil jeg klart anbefale playa del Carmen. Helt fantastisk.

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • missjeanett

      Der var mange naturting at se pÄ Aruba. Bl.a. var vi pÄ en sommerfuglefarm. Byliv var der, men meget prÊget af at det er en kÊmpe krydstogt destination. Men der er ogsÄ historie, da Aruba jo har vÊret en koloni engang.

      Hvor sjovt – jeg har det lige modsat mht Dubai vs. Kap Verde. Hvad er det du synes Kap Verde er? Det fangede jeg ikke lige. Og hvor pĂ„ Kap Verde har du vĂŠret? (der er jo 10 Ăžer).Dubai er fed, men efter en uge har jeg godt nok fĂ„et nok og vil hjem. Og sĂ„ er der dyrt at leve. Vores VISA var flĂ„et i smĂ„stykker (billedligt talt) efter vores ferie i Dubai. Desuden er Dubai en vild, men kunstig oplevelse. Alt er jo nĂŠrmest pĂ„ EPO – selv bygningerne, butikker osv. Det er sjovt at opleve, men jeg fĂžlte lidt at jeg havde boet i Disney i en uge. Det er Kap Verde mere ĂŠgte og nede pĂ„ jorden. Men jeg tog gerne begge steder hen igen!

      Jeg elsker amerikanerne! De er sÄ lige til og Äbne.

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Hold nu op, det vand ser lĂŠkkert ud. Det skriger jo nĂŠrmest pĂ„, at man hopper i. Det er lige fĂžr, at jeg fortryder den planlagte tur til Paris i forĂ„ret og 3-4 ugers kĂžr-selv-ferie i det sydlige England, hvis jeg kunne fĂ„ lov at bytte dem ud med sĂ„dan en strand. Uanset hvad, tak for glimt af varme himmelstrĂžg pĂ„ en snottet og gĂ„ novemberdag 🙂

    PS – jeg hĂžrer kun ros om Dubai!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • missjeanett

      Det er ogsÄ sÄÄÄÄÄ smukt irl! Vi har faktisk ogsÄ snakket om at kÞre rundt i det sydlige England en dag. Men det tror jeg at vi snakker om at gÞre i et forÄr eller efterÄr.

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Laura T.

    Det er sjovt at Aruba er blevet en mere kendt feriedestination (mĂ„ske fordi flyforbindelsen er blevet bedre..) Min far har rĂždder fra Ăžen, sĂ„ vi har ogsĂ„ besĂžgt den 🙂 Jeg elsker virkelig den Ăž, og har allerede planlagt nĂŠste tur i 2016! Jeg hĂ„ber, du finder et alternativ, der bare er halvt sĂ„ godt!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • 1234

    Vi var pÄ Bortvista, en by der hed sal Rey. Det var slet ikke mig, synes det var dÄrlig mad (generelt) lokalbefolkningen var smÄ irriterende, der var ikke nok at lave og sÄ blÊste det en halv orkan. Vi har rejst rigtig meget og det ligger nok som nummer sjok. Men vi er jo heldigvis forskellige. Hurra for det.

    Jeg er helt enig med Dubai, omkring alt du nĂŠvner. Vil dog fortsat hellere dertil igen end til kap verde.

    Og ja elsker ogsĂ„ amerikanere nĂ„r jeg er i USA, men pĂ„ de caribiske og syd-mellemamerikanske rejsemĂ„l jeg ellers har mĂždt dem, tja… Der har de ikke allesammen taget sig godt ud. Hihi. Specielt ikke dem fra krydstogtskibene. Men festlige mĂ„ man sige de er.

    GlÊder mig til at hÞre hvad i ender med at bestille. Abu Dhabi eller Oman kunne mÄske overvejes? Har dog aldrig vÊret der. Men rejsetiden er til at have med at gÞre og der er solgaranti

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • missjeanett

      Vi var pĂ„ Sal i byen Santa Maria. Og det er godt nok vildt sĂ„ forskellige man kan opleve et land! Vi syntes maden var rigtig god. Jeg har aldrig fĂ„et sĂ„ frisk og lĂŠkker fisk i hele mit liv. Jeg levede af friskfanget hummer og tunbĂžffer en hel uge. TilbehĂžret var lidt so-so, men den fisk… Åh jeg drĂžmmer stadig om det!
      Og det med blÊsten ved man jo hvis man bare man bruger 5 min pÄ at Google inden man booker? SÄ det var vi forberedt pÄ. Det er jo et kitesurfing paradis.

      Du kan se mine billeder af den mad vi fik her https://missjeanett.dk/2012/02/mad-pa-kap-verde/

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • D.

      Oman er fantastisk og klart anbefalesvĂŠrdig. Jeg har boet der i tre Ă„r med familien. Dubai lĂ„ tre timer vĂŠk i bil – og der tog vi kun til for at shoppe 😉
      Abu Dhabi er vÊrd at foretrÊkke over Dubai; byen har, som gammel hovedstad, noget historie og kultur som Dubai sÄ klart mangler.

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • missjeanett

      SpĂŠndende. Det skal jeg huske. Vi er dog lidt pjevset omkring at UM har opdateret deres liste og anbefaler at man ikke tager unĂždigt til netop De Forenede Arabiske Emirater.

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • D.

      Virkelig? Dubai og Abu Dhabi er jo stater i FAE. Men i sĂ„ fald er Oman jo det oplagte valg 😉

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • missjeanett

      Jep, men der er mange der tager dertil alligevel uden problemer. Der er jeg bare for pivet. Jeg kender ogsÄ flere der lige har vÊret i Israel, men det tÞr jeg godt nok heller ikke pt.

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *

 

NĂŠste indlĂŠg

6 lĂŠdernederdele