Se mig i Bloggerliv

Julerøde blonder

Julerøde blonder
Adlinks:

Top HERE – Dress HERE – Bodystocking HERE – Skirt HERE

Jeg går i øjeblikket og overvejer hvad jeg skal iklæde mig i julen, og lige nu er jeg helt forelsket i ideen om at svøbe mig i de her julerøde blonder fra Ganni. Jeg er, måske ikke overraskende, mest vild med kjolen. Øj, hvor ville den være smuk og elegant til juleaften! Alternativt findes den også i guld i stedet, hvis den røde bliver for julet (her). Toppen ville omvendt være ret nem at bruge til mange andre ting bagefter, og så er det den billigste af disse fire ting.

Ved I endnu hvad I skal have på juleaften?

I’m trying to find out what to wear for Christmas and right now I’m leaning forwards these red lace items from Ganni. My favorite is the dress, but the top is very easy to style with other items when Christmas is over.

bloglovin

2 kommentarer

  • GitteS

    Jeg har overhovedet ingen ide om det, jeg har tabt 19 kg siden jeg fødte for 5 måneder siden (de 10 kg var fødselsvægt), så jeg kan intet passe i skabet.
    Det er et luksusproblem, I know, men jeg gik helt amok i kjolekøb efter fødslen, og nu har jeg måtte sælge dem alle for en slik, inkl min påtænkte julekjole (købt i juli) 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Det er da dejligt! Men ja, det ligger op til juleshopping 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se mig i Bloggerliv