20% rabatkode til ASOS og rabatkoder til Zalando

Outfit of the day #331

Outfit of the day #331Outfit of the day #331Outfit of the day #331Outfit of the day #331
Adlinks:
H&M dress (HERE) – Erbs Denmark bag – Line&jo ring (HERE) – Line&jo ring (HERE) – Gestuz boots (HERE)

I indlægget her tippede jeg om en mega billig og pæn kjole fra H&M. Og her er den så “in action”. Den koster kun 99 kr og her i Odense har jeg stadig set masser af dem i H&M butikkerne. Den er også online (der er link under sidste billede), hvis I hellere vil shoppe den fra sofaen 😉 Den er ret normal i størrelsen, synes jeg. Jeg har min i en str. 40.
Neglelakken har flere af jer spurgt indtil – den er herfra.

I dag skal jeg på en lille roadtrip med min veninde Ann-Sophie. Vi skal til Valdermars Slot, hvor der er noget julelir. Planen er at tøffe rundt med en kop glögg i hånden et par timer og bare hygge. Jeg overvejer faktisk at hoppe i kjolen her igen, men kaste en strik henover for lidt ekstra varme. Det kan være at jeg kan få lokket Ann-Sophie til at lege fotograf i dag 😉 Når jeg kommer hjem, så skal vi have hængt lidt julepynt op. Jeg forstår slet ikke at det er 1. december i morgen! Er I jule-klar?

A few weeks ago I tipped you guys about this dress from H&M here. It’s very pretty and super cheap! Today I’m going to a Christmas market at a castle with one of my friends. Are you ready for the Christmas month to begin?

bloglovin
   

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

20% rabatkode til ASOS og rabatkoder til Zalando