3. december: Vind et gavekort til Toogoodtoobebasic

3. december: Vind et gavekort til Toogoodtoobebasic

Så blev det min tur til at åbne en låge i vores lækre julekalender. I kan i dag vinde et gavekort på 2000 kr til Toogoodtobebasic.com. Hvis I ikke kender dem, så kan jeg fortælle at de laver lækre, smukke kvalitets ting. Det er den slags tøj som holder år efter år efter år. Der er ruskinds- og lædernederdele, silkeskjoler, bluser med uld, tørklæder i kashmir og meget mere. Det bliver ikke svært for jer at vælge for 2000 kr derinde 😉 Jeg har bl.a. den geniale ruskindsnederdel på her. Den er SÅ lækker!

I kan som sagt vinde et gavekort på 2000 kr og for at deltage skal I gøre følgende:

1) Like/synes godt om dette indlæg. Det gør I ved trykke på den lille blå “knap” nederst til venstre i indlægget.
2) Like/synes godt om Toogoodtobebasic på Facebook HER
3) Læg en kommentar her, hvor I skriver at I deltager.

ALLE tre trin skal opfyldes ellers deltager man ikke i konkurrencen. Jeg finder en vinder på lørdag d. 6. december kl. 12.00. Konkurrencen er slut!

Today you can win a gift certificate of 2000 DKK for Toogoodtobebasic.com!

Skriv en kommentar

 1. Jeg deltager i denne lækre konkurrence. Det er lækkert, at I 6 arrangerer en fælles julekalender til os :)
  Forsat god dag til dig og minifamilien.

 2. Hvor lækkert! Jeg elsker Amazing Amy-tørklædet og ønsker mig virkelig det purple (og lidt det i blue). Det er det perfekte tørklæde og jeg har allerede to.
  //B

 3. Jeg er helt tosset med Too good to be Basic – og krydser derfor alt hvad jeg har, for at få en tidlig og skøn julegave :)

 4. Det var da en ualmindelig lækker præmie! Det ville være skønt med lidt mor-forkælelse, har altså en tendens til at shoppe til mindste-musen først 😀

  Du, Tim og charmetrolden (aka Bella) må have en dejlig jul og den hyggeligste december :) glæder mig til at følge Bellas december i år, hvor hun er mere bevidst om den :)

  Glade julehilsner Louise

 5. Hold da op en lækker konkurrence, elsker toogoodtobebasic! Har selv en lædernederdel derfra, som jeg bruger rigtig meget. Så gavekortet, det skulle jeg nok kunne få brugt også 😉 😀

 6. Super fed konkurrence! Jeg har både liket dette indlæg via facebook, samt liket Too good to be basic på facebook,. Så jeg krydser fingre for, at jeg vinder dette lækre gavekort :)

  Derudover vil jeg bare sige tak for en fantastisk blog – det er virkelig inspirerende for mig, og jeg følger med dagligt :)

  Mvh. Simone

 7. Jeg er vild med toogoodtobebasics mission og kvaliteter, og ville absolut ikke klage over at kunne tilføje et par ekstra ting til samlingen :)

 8. Jeg ville så gerne udvide min lille samling af TGTBB-ting! Er SÅ glad for mit halstørklæde og min hue, så ville elske at vinde et gavekort 😀

 9. Jeg mangler i den grad lækker basic items i min garderobe – krydser fingre, arme og ben for at jeg bliver den heldige vinder!

 10. Sikke en fin konkurrence, det vil være dejligt med lidt selvforkælelse i disse lidt svære tider. Tak for en skøn og ikke mindst ærlig blog.

 11. “Deltager” :) Ville elske at vinde dette fantastiske gavekort, hvor jeg især ville shoppe mig en lækker varm cardigan. Tak for en god blog.

 12. Deres ting er så lækre og jeg ville blive så glad for at kunne tilføre nogle gode kvalitetsvarer til min garderobe :)
  Jeg syntes allerede godt om deres facebookside og har også liket dette indlæg.
  Glædelig 3. December :-)

 13. Selvfølgelig deltager jeg! Topgoodtoobebasic har så mange lækre ting så et gavekort dertil ville da lige gøre julen lidt ekstra lækker (=

 14. Så jeg vil så gerne vinde, man mangler vel altid lækre basic ting i skabet til at redde fremtidens tøjkriser

 15. Ét af mine favoritbrands – Jeg har både lidt uld, læder og silke derfra og jeg knuselsker samtlige items! Vinder jeg gavekortet er det helt klart også nederdelen i ruskind fra deres samarbejde med Laura, som først skal hjem til mig og bo!

 16. Ihhhhh hvor ville det være lækkert at fylde garderoben med lækre nye basis ting ! Fin lækker ekstra ting at forkæle sig selv med i december ! (:

 17. Jeg deltager!
  Og jeg ville elske at vinde de 2000 kr., fordi på en SU ville det kunne hjælpe mig nærmere på de skindbukser, som jeg har savlet over i halvandet år, men aldrig har kunne finde råd til!

 18. Det ville da varme her i kulden med et gavekort, så jeg kan få fingre i et af de lækre tørklæder!!! Fingers crossed 😉

 19. Efter et vægttab på kg. 25 fryser jeg hele tiden, så et gavekort til dejlig varmt uldent basictøj ville være så dejligt

 20. Jeg vil fælt gerne vinde, da det stadig er mig forundt at prøve deres lækre sager, så selvfølgelig deltager jeg, og krydser alle fingre :-)

 21. hmm min kommentar fra i morges kom ikke frem, så jeg prøver igen. Beklager hvis der kommer to fra mig.

  Jeg har flere ting fra dem på min ønskeseddel, så det vil være så dejligt at vinde :-)

 22. Jeg ELSKER togoodtobebasic, og er den heldige ejer af flere styles. Bl.a. de fantastiske skind leggings LOYAL LAURA som jeg i dag har parret med SLIM SOPHIE samt en grå Cardigan og et julet tørklæde. Jeg ville elske at vinde et gavekort til togoodtobebasic – og købe bl.a. SUEDE SUSSIE :-). Glædelig jul

 23. Jeg deltager og håber inderligt, at vinde den lækre konkurrence. <3
  Jeg kunne virkelig godt bruge noget lækkert basistøj i stedet for h&ms basis!

 24. jeg vil gerne deltage. Liver som nybagt mor efterlader klædeskabet temmelig tomt og kedeligt. Så det ville da lige være en præmie for mig.

 25. Jeg deltager! Vil så gerne vinde denne konkurrence, har flere ting fra deres hjemmeside stående på min ønskeliste 😉

 26. Ajjjj en lækker konkurrence! Jeg deltager naturligvis, og krydser fingre for, jeg vinder. Fødte for 3 måneder siden, og kunne ærlig talt godt trænge til lidt forkælelse i form af nyt tøj :)

 27. jeg skulle nok kunne finde en ting eller to, jeg gerne ville eje hos toogoodtobebasic, så jeg vil meget gerne deltage! :)
  God jul!

 28. Jeg vil rigtig gerne deltage din fine julekalender, og vinde et lækkert gavekort på 2000 kr til Toogoodtobebasic :)

 29. Selvfølgelig deltager jeg i denne super lækre konkurrence og håber selvfølgelig på at være den heldige <3

 30. Jeg deltager gerne. Elsker tgtbb :).
  Er det på facebook man skal like eller på bloglovin? Jeg helgarderer mig og gør det begge steder :)

 31. Deltager :-)
  Har længe haft et godt øje til din nederdel og kunne godt tænke mig at købe min egen, hvis jeg bliver den heldige vinder :-)

 32. nu har det taget mig siden kl 10 i formiddags, med en nærmest konstant skrigende baby 80 % af dagen på armen, at taste mig igennem denne kommentar i alle ledige små øjeblikke. Jeg gad såååååå godt prøve det der togoodtobebasic-noget. Det lyder godt som i aaaaaaah hvor godt ❤️

 33. Sikke en lækker præmie! Jeg deltager meget gerne i konkurrence og krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder :-)

  Glædelig 3. december.

 34. Deltager nu i denne lækre konkurrence – det er et af mine favoritmærker så krydser virkelig fingre for at jeg bliver den heldige:-)

 35. Jeg deltager og krydser max fingre! Mangler virkelig lækre basisting efter barsel med nr. 2.. Alt mit tøj er heeelt slidt og kedeligt.

 36. Jeg deltager selvfølgelig, de laver simpelthen de lækreste basis ting – har et af deres tørklæder, som jeg knus elsker.
  Glædelig 3. december!

 37. Deltager! Kan se der er mange gode ting at komme efter, har endnu til gode at eje noget derfra. Men er fan af cashmere, silke og læder, så er ret sikker på at jeg med gavekortet vil få nogle super skønne ting i kurven.

 38. det ville være dumt ikke at være med i denne konkurrence 😉 deres tøj er så flot og der står flere ting påmindelse ønskeseddel allerede :)

 39. Jeg har altid ønsket mig en lædernederdel men har aldrig haft nosser til at købe en! Derfor må mit lædereventyr starte med at vinde

 40. WAU, det er da en flot præmie. Krydser fingre, for jeg kunne virkelig godt tænke mig at få noget nyt tøj i garderoben :0))

  smil Lene

 41. Tænk om jeg vandt..Efter et vægt tab kunne det være såe skønt at vinde nyt tøj…Ser hvad der sker…I am in…♥♥

 42. Jeg har sukket dybt og inderligt over de smukke toogoodtobebasic-sager, hver gang de optræder i Blogland. Flere af dem var på min fødselsdagsønskeseddel i september, men endnu har ingen af dem ramt mit klædeskab. Og her på sidste vers som studerende uden en eneste su-krone tilbage regner jeg desværre heller ikke med at det sker, så jeg krydser ALLE de fingre, jeg kan komme i nærheden af for at jer har heldet med mig!

 43. Jeg deltager helt vildt meget og krydser fingrene :-) Blev lige opmærksom på denne konkurrence gennem min søde veninde. Jeg er ved at skifte min garderobe ud til en god basis gaderobe, og her er toogoodtobebasic, da en klar vinder! :-)
  God jul til jer alle :-)

 44. Deltager helt vildt meget og krydser fingre :-)
  Blev opmærksom på konkurrencen gennem min søde veninde og fik så øjnene op for toogoodtobebasic – det passer jo perfekt ind i den minimalistiske basis gaderobe jeg er ved prøve at skabe.
  God jul til jer alle :-)

 45. Er trofast kunde hos TGTBB, og jeg vil derfor deltage i denne fantastiske lågeåbning! Hvis jeg vinder vil jeg helt klart gå efter en af Stylejunkies rød-pinke sweatre, og måske også ruskindsnederdelen – den er fed :-)

 46. Jeg deltager og håber så meget at være den heldige vinder! Som ´fattig´ studerende vil det være den bedste julegave nogensinde!! :) Tak for en god blog :)

 47. LÆKKER konkurrence, som jeg selvfølgelig deltager i :-)
  Siden jeg for et års tid siden fik to items fra too good too be basic har jeg drømt flere – de er virkelig lækre og man får rigtig god kvalitet til prisen!

 48. Jeg deltager og krydser alt der kan krydses!
  Ville SÅ gerne vinde dette gavekort- så kan jeg se helt tjekket ud til julefrokoster og lignende i december, når nu su’en ikke rækker til både julegaver og smart nyt tøj :)
  Rigtig glædelig jul til jer !

 49. Uden tvivl en konkurrence jeg meget gerne vil deltage i 😉 Tænker at jeg sagtens kan finde noget derinde, som både kan bruges til en voksende mave og til når junior har meldt sin ankomst til marts 😉

 50. Jeg har også smidt et lod… Håber jeg vinder, for har godt nok (mentalt) bogmærket så mange fine ting fra deres webshop :)