Min seneste ASOS ordre + rabatkode på 20%

Dagens planer og beklædning

Dagens planer og beklædningAdlinks:
Kjole fra Boohoo HER og kjole fra WHEAT HER

Sidste år startede vi en rigtig hyggelig tradition med nogle af vores bedste venner – som også har børn. Faktisk har vi alle sammen kun piger! Det ligger fast af den 3. søndag i advent hvert år samles vi hos os og smæsker os i lækre julelækkerier. Jeg har planer om en hjemmelavet hvid glögg, en “selvopfunden” julecupcake (hvis den går godt, så skal I nok få opskriften) og en masse andet godt. Vi er fire par med i alt 5 børn, som er i alderen 5 mdr-3 år. De skal nok få en fest! Der er et par billeder nederst fra sidste år og ellers kan I se flere i dette indlæg.

Jeg har tænkt mig, at Bella og jeg skal i disse to kjoler. Jeg har netop købt denne fra Boohoo, og ja, I læste rigtigt. Den koster 138 kr! Den er behagelig og sidder virkelig pænt. Jeg tænker, at den skal styles med blandt andet den her. Bellas julekjole er blevet den fra WHEAT, som var en af dem jeg overvejede her. Jeg fandt den her i Odense, og da jeg stod med den i hænderne, så kunne jeg ikke slippe den igen. Det bliver hendes kjole i dag, men også i juledagene – bl.a. juleaften.

Min kjole er fra Boohoo lige HER og Bellas kjole er fra Wheat HER.

Last year we started a tradition together with some of our great friends that also has kids. We get togher on the 3rd Advent sunday and eat Christmas sweets until we get sick 😉 These dresses are what me and my daughter are wearing today. Mine is from Boohoo and hers is from WHEAT. Look how it went last year here.

Dagens planer og beklædningDagens planer og beklædning

bloglovin

6 kommentarer

  • Det lyder godt nok som en hyggelig tradition! Her er det den 1. søndag i advent (eller i hvert fald i den weekend), hvor vi samles med min kærestes søskende, niece og nevø. SÅ hyggeligt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Hvilken str har du taget kjolen i ? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Den der hedder 38/UK 14 🙂 Deres størrelser er helt gak. Kig på UK-størrelserne og tag så en størrelse større end du plejer! Det har virket for mig de gange jeg har købt der.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Berit

    Super fin kjole. 🙂 Hvilken størrelse har du den i? Kan simpelthen ikke gennemskue deres størrelsesguide.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Nej, deres størrelser er også helt gak! Jeg har den i den der hedder 38/UK 14. Jeg havde forhørt mig om at deres størrelser er ret små (hvis man går efter UK-størrelserne), så jeg gik efter at tage en størrelse større end jeg normalt gør. Og den passer perfekt!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min seneste ASOS ordre + rabatkode på 20%