Opfølgning på "Vi holder jul alene"

Endelig: Min nytårskjole

Endelig: Min nytårskjoleAdlinks:
ASOS kjole HER

Sådan. Endelig! Min nytårskjole er købt og jeg går bare og venter utålmodigt på posten. Den har bare at passe! Som jeg skrev her i dette indlæg, så har jeg været ret meget i tvivl om nytårskjolen i år. Normalt kan jeg slet ikke vælge imellem de mange kjoler, men i år synes jeg virkelig at udvalget generelt har været mere sparsomt. Selvom ASOS har ikke haft lige så stort udbud af pæne OG festlige kjoler, som jeg har kunne lide, så endte det faktisk med en kjole derfra! Jeg har købt denne fra deres eget mærke, fordi jeg faldt pladask for printet. Normalt er jeg ellers ret vild med nytårskjoler fyldt med glitter, men der har bare ikke været den rigtige i år. Den her er smuk, anvendelig (også efter nytår) og samtidigt i et ret klassisk snit. Jeg har denne gamle blonde body, som jeg tænkte at tage på inden under, så jeg flasher blonder i den åbne ryg. Jeg tænker også, at den ville være ret fin at pakke med i kufferten til Kap Verde.

Kjolen kan købes lige HER hos ASOS. EXPRESSDK gav mig gratis hurtiglevering, så jeg får den senest d. 30. december. Koden virker dog kun på ordre på min. 500 kr.

I skal desuden virkelig huske at tjekke dagen julekalenderlåge uden. Det er – synes jeg – den bedste gave vi har. Jeg ville SÅ gerne selv vinde den. Der er nemlig et sprødt gavekort til Apollo (jep, en rejse!) på højkant hos Louise HER

I finally bought the dress I’m going to wear new years eve. It is going to be this one from ASOS!

bloglovin

8 kommentarer

 • Mari

  Den er godt nok også sindssyg smuk! Wauw:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha læste overskriften som Endelig: Min nytårstale og blev helt forvirret da du viste en kjole… 😀 Havde ellers lige glædet mig til at høre nogen vise ord 😉

  Udover det er den rigtig flot, men synes da det er lidt skam du ikke snart får den kjole ud og lufte som du viste frem i bloggerliv :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha jeg tror at jeg lader Dronningen om nytårstalen 😉 Ja, det er en skam med den kjole, men det ville godt være en tand for overdressed til nytår i år 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Ej hvor er den bare lige dig 🙂 glæder mig til at se den på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg synes også at der stod mit navn all over den 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig også fin 🙂 Meget flot i farverne. Og ja den kan helt sikkert også bruges bagefter ! Du bliver så fin og glæder mig til at se dig i den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak, hvor er du sød! Jeg glæder mig også til at komme i den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opfølgning på "Vi holder jul alene"