Ny kropsupdate - nåede jeg mit seneste delmål?

Godt børnetøj på udsalg

Godt børnetøj på udsalgAdlinks:
1/ MarMar CPH 499 kr 349 kr HER   2/ Hummel 350 kr 249 kr HER   3/ Mini A Ture 269 kr 161 kr HER   4/ Noa Noa 349 kr 249 kr HER
5/ WHEAT 199 kr 119 kr HER   6/ Hummel 200 kr 149 kr HER   7/ Hollys 399 kr 149 kr HER   8/ WHEAT 279 kr 167 kr HER
9/ WHEAT 949 kr 569 kr HER   10/ WHEAT 249 kr 149 kr HER   11/ Hollys 229 kr 109 kr HER

Med mindre jeg jagter nogle bestemte ting til mig selv, så bruger jeg oftest udsalgsperioderne på at få fyldt op med tøj til Bella. Og jeg køber faktisk primært forud. Det er jo det gode ved stadig at have et lille barn; det er mig der bestemmer hvad hun får på om morgenen og moden skifter ikke nær så hurtigt, så en kjole der er fin nu er også fin til sommer. Jeg kunne slet ikke forestille mig at købe ½-1 år forud til mig selv 😉
Og lige nu er der rigtig meget godt børnetøj på udsalg! Denne gang manglede vi faktisk sengetøj til hende. Hun er begyndt, at bruge sin babydyne meget og har næsten et bamse-forhold til den. Det er den hun vil have, hvis hun er træt eller ked af det. Og det eneste sengetøj jeg havde til den var sengetøj jeg har købt, da hun var lille bitte, så det var ret slidt. Jeg er jo mega fan af Hollys og de har netop nu vildt meget af deres sengetøj på tilbud til kun 149 kr (også deres i junior-størrelse! Se her). Derfor har jeg købt nr. 7 og det er SÅ pænt. Jeg overvejer også, at hamstre flere sæt. Jeg har også købt natdragten nr. 11 fra Hollys og denne. De er begge langt pænere IRL end på billederne. Desuden har jeg nappet stjernebukserne nr. 10 fra WHEAT. De er af samme stof som hendes kjole her, og jeg havde planlagt at købe bukserne, hvis de kom på udsalg.

Det er de køb jeg har gjort mig indtil videre, men overvejer voldsomt nr. 1 fra MarMar, nr. 2 fra Hummel og nr. 4 fra Noa Noa. Bellas flyverdragt fra WHEAT (nr. 9) er også på ret godt nedsat (generelt er det et godt udsalg Boozt Kids og Hollys har kørende, synes jeg), men jeg ved ikke om jeg tør at købe forud til næste vinter. Hun er en str. 86 nu, og ryger nok op i 92 i løbet af foråret. En 98 måske? Vi er bare SÅ glade for den, den er vildt pæn og flere af pædagogerne i vuggestuen har rost den, og sagt at det er en virkelig god flyverdragt. Åh, skulle man?

I’m shopping a lot of sales items for my daugther and buying things ahead of her current size. I’ve bought no. 7, no. 10 and no. 11.

bloglovin

2 kommentarer

  • Sif

    Ih, så fine ting du har fundet, Jeanett

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ja, ikke? Jeg synes også at der er ret mange lækre ting 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny kropsupdate - nåede jeg mit seneste delmål?