Feriekøb til Bella

Lidt feriekøb til Kap Verde

Lidt feriekøb til Kap VerdeAdlinks:
1/ ASOS £40 HER   2/ ASOS £20 HER   3/ ASOS £16 HER + £12 HER
4/ ASOS £20 HER + £14 HER   5/ ASOS £9 £5 HER + £7 £4 HER   6/ ASOS £22 £13 HER

Det er ikke kun Bella der er blevet købt ind til ferien til. Jeg har også nappet lidt forskellige ting. Jeg har faktisk “klatshoppet” (nyt ord?) siden jeg bookede ferien, så jeg opdagede her den anden dag, at det faktisk er blevet til liiiiidt flere ting til ferien end jeg først havde planlagt. Heldigvis kan de genbruges til sommer igen 😉 Den røde bikini er klart det bedste badetøjskøb ud af disse (den findes her i sort). Den sidder vildt godt og jeg har længe ønsket mig en knaldrød en (modellen mave fulgte desværre ikke med min bestilling). Nr. 4 er dog også ret fed – tjek ryggen på den her. Nr. 1 er egentlig ikke købt specifikt til solferie, men jeg tænker, at den skal med og at den vil være super fin henover en bikini. Det samme vil den fede kaftan nr. 6! Åh hvor jeg glæder mig til den ferie…

Less than two weeks until I’m going to Cap Verde for some sun, beaches and blue skies. I’ve bought these items for my holiday. Especially the red bikini is so nice!

bloglovin

15 kommentarer

 • Jeg vil også på ferie – håber at I får en god tur 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandalerne er virkelig fine! Glæder mig til at se dem til solbrune fødder (det lød mærkeligt…) – der kommer de garanteret helt til sin ret! Selvom der er lang tid til sol og sommer, er jeg alligevel lidt fristet – læder til den pris er alligevel et godt kup!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er nemlig en vildt god pris, når man tænker på at det er ægte læder!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Uha den der nr 1! Så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Ej, nogle fine sandaler!!
  Det er godt nok fristende at klikke dem hjem, selvom der nok går nogen måneder inden de kan tages i brug herhjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er også en vildt god pris for læder sandaler! Og de er allerede udsolgt i flere størrelser 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Ved du om det evt snart kommet en rabatkode til asos? Jeg har “gemt” så meget tøj derinde så dey kunne være rart med noget rabat 😉

  Og rigtig god ferie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, desværre! Der har ikke været nogle et stykke tid nu! Men jeg skal nok lægge den på bloggen, når der kommer en 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville bare gerne lige sige tak 🙂 Tak for en altid dejlig blog, med masser af personlighed og altid god inspiration ! Den røde bikini skal så meget hjem til mig til sommer 🙂
  Håber I får en dejlig ferie og glæder mig til, at se billeder 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lind

  Lækre ting:) ! Skal selv til kap verde snart, så dejligt med inspiration – mere tak:)) men vil bare lige høre om man bør veksle valuta til euro eller escudo??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg ville tage lidt euro med derned, hvis jeg var dig. Men det behøver ikke at være mange – der var i hvert fald ATMs mange steder på øen Sal (men det er så også den der er mest udviklet når det kommer til turisme).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arendse

  Ved du, hvordan deres bikinier er i strørrelsen? Jeg er blevet lidt lun på den sorte af slagsen :-).

  Tak for god inspiration og god ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Normale i underdele – men lidt til den lille side i overdele. Det er i hvert fald min erfaring. Jeg har min normale størrelse i underdele (UK12), men skal altid op i UK14 i barm, og enkelte gange i UK16. De britiske piger må åbenbart ikke have særlig store bryster 😉 (jeg er forresten en DD-skål, hvis det hjælper til sammenligning)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feriekøb til Bella