Fredag!

Sneprinsessen Bella

Sneprinsessen BellaAdlinks:
Wheat flyverdragt (HER) – Name It handsker (HER) – Name It hue (HER) – Arauto Rap støvler (HER)

Hvor er det bare fint udenfor! Odense er så smukt dækket i fin hvid nysne (og det sneer stadig en masse) og vi har allerede været ude i det. Bella er ikke super fan, men hun varmer op til det! Før stod hun bare og brokkede sig, når der kom sne på hendes sko, men nu har hun opdaget det sjove i at sparke til bunker af sne. Hendes flyverdragt fra Wheat er iøvrigt SÅ god, og jeg er lidt bitter over at jeg ikke fik nappet den på udsalg til næste vinter. Den er stadig tilbage her i nogle få størrelser.
Vi har en super slow lørdag – lige som vi alle har brug for. Vi har som sagt været ude i sneen og fået handlet lidt. Lige nu sover Bella, og jeg blogger imens Tim ser gamle afsnit af “How I met your mother” (han har aldrig set den før! Alle sæsonerne ligger på Netflix, by the way. Jeg glæder mig til at han når til sæson 7 og 8, fordi dem har jeg ikke set. Jeg er dog kommet til at læse spoilers på nettet angående hvem moderen er). Lige om lidt vil jeg ud og lave eggs benedict til os, og så skal jeg ud i seen og have foreviget outfit også. Rimlig chill lørdag. Der er flere snebilleder på min instagram missjeanett eller her.

Har I sne hos jer? Rigtig god lørdag!

It’s snowing in Odense and everything is so pretty! We have been out in it and my daughter is slowly getting more fond of it.

bloglovin

4 kommentarer

 • Det lyder virkelig som en rar lørdag! Her har den stået på shopping med min mor og søster, som er på besøg fra det jyske. Sneen nåede først til hovedstaden omkring middag, så shoppingen blev klaret indendørs 😉
  I øvrigt virkelig nogle fine billeder du har lagt op på Instagram! Fortsat god low key lørdag – nogle gange er det bare det eneste rigtige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det lyder også rigtig hyggeligt! Og tak, det har nemlig været en super dejlig lørdag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna kirkegaard

  Hej Jeanett – har lige et lille spørgsmål.
  Lige efter at din datter blev født synes jeg, at jeg kan huske, at du skrev at hun ville blive kaldt “B/Bølle B” her på din blog for at folk som søger på “Bella” på Google, ikke ville kunne finde din blog (eller noget lignende, kan ikke huske præcis hvad du skrev). Er din holdning ændret i forhold til dette? Jeg har nemlig lagt mærke til at du har skrevet hendes navn flere gange i den seneste tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er noget jeg ændrede for længe siden. Jeg er kommet med en længere forklaring et sted, men kan simpelthen ikke finde det nu. It’s here somewhere! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag!