Tips til bryllupsplanlægning

Lørdag hos lægevagten

Lørdag hos lægevagten

Lørdag hos lægevagten

Vi skulle bare have en afslappende weekend uden de store planer andet end en 3 års børnefødselsdag i dag. Det skete bare ikke. Noget af det. Bella blev rigtig dårlig i går, og begyndte at klage flere gange over “av ear” (ja, hun siger øre på engelsk. Internationalt barn. Tak Frozen! (som vi ser på engelsk)). Da hun kun blev mere og mere ked af det i løbet af dagen, så endte vi til sidst hos lægevagten i går aftes. Det er altså virkelig dejligt, at man nu bare får en tid man skal komme og derfor slipper for at vente flere timer derude. Jeg vil hellere vente på min egen sofa end i et venteværelse. Det var – som jeg havde på fornemmelsen – ørebetændelse på det ene øre. Vi har haft en nat i helvede alle 3 (hun kunne næsten ikke sove), og hun gik kold helt af sig selv på sofaen kl. 12. Normalt skal vi bruge lang tid på at få hende til at tage lur om dagen, men hun faldt i søvn under en tegnefilm helt af sig selv. Nu laver vi pandekager og bagefter vil Tim smutte forbi fødselsdagen med en gave (som har den her inden i). Bella og jeg bliver på sofaen.

We had sat our eyes on a relaxing weekend with lots of sleep and no stress. That didn’t happen because last night was spent at the doctor because Bella got a middle ear infection.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til bryllupsplanlægning