En rød drømmekjole

Min vilde weekend

 

Min vilde weekend

Min vilde weekend

Hold nu op for en lørdag! Jer der følger med på instagram har luret lidt med (find mig på missjeanett).
Jeg har bare været vildt syg siden onsdag aften; snot, hoste som en syg søløve og feber. Og Bella havde mellemørebetændelse fra lørdag-lørdag. Tim var også on/off nede i løbet af sidste uge. Vi skulle til fest hos min søster og svoger i København lørdag i forbindelse med begges fødselsdag og fordi de netop er rykket ind i deres nye lejlighed på Vesterbro (lige ved Kødbyen). Vi var i tvivl længe om vi skulle afsted, men til sidst afleverede vi Bella hos gode venner og hoppede selv på et lyntog.

Det var en god fest med godt gang i den (og virkelig gode drinks). Det ender for mit vedkommende omkring kl 01.30, da Tim kommer løbende med blod på hele sin hånd og et langt spor af blod efter sig. Han havde lagt hånden ned i et smadret glas i sofaen. Hej Akutmodtagelsen i Hvidovre! (det var enten Hvidovre kl 2.30 eller Bispebjerg kl 05). Der var en af de andre gæster som var i bil og som slet ikke havde drukket, så vi kunne blive kørt. Klokken lidt i 04 var vi hjemme igen – Tim 5 sting rigere 😉 Vi spiser lige lidt natmad og så ellers bare i seng. Vi vågner begge kl 8.30 og kan bare ikke sove længere – forbandelsen ved at have et lille barn 😉

Har I haft en god weekend?

I had a crazy weekend! My boyfriend ended up at the ER with 5 stitches aften he cut him self at a broken glass at a party at my sisters.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En rød drømmekjole