Working outfit

Se min kjole…

Se min kjole...Adlinks:
Forever Unique dress HERE

Nogle af jer har måske luret dette billede på instagram for et par dage siden. Ja, jeg kunne simpelthen ikke holde mig fra kjolen fra Forever Unique, som jeg skrev om HER. Den skreg på mig og med tre bryllupper i år, så skal den nok komme på. Det betyder dog også, at jeg sælger min anden lange Forver Unique kjole lige HER, fordi jeg får ikke brugt dem begge to.

Man kan uden tvivl mærke, at mærket laver virkelig god kvalitet. Perlerne sidder sirligt på og begge kjoler sidder virkelig flatterende. Den røde her kostede så også næsten 5500 kr fra nypris, men er sat ned til under halvedelen lige HER.
Nogle af jer udtrykte bekymring omkring de mesh stykker i sidderne (kan I se her), men dem lægger man virkelig ikke mærke til. I skal nok komme til at se meget mere til kjolen, men rigtige outfitbilleder vil jeg gemme til at jeg faktisk skal i den 😉 Den minder mig så meget om Jessica Rabbit. Og kun på den allerbedste måde!

You may have seen this photo on my instagram already, but I have to show it to you on the blog too. I couldn’t live without this dress from Forever Unique and now it’s mine! I have three wedding in 2015 so it will definitely appear in one of those. It’s on sale right here.

 photo instagram-banner-miss-jeanett-bruger-missjeanett-blogger-nike copy_zpsrrrnw71f.jpg

bloglovin

7 kommentarer

  • Mette

    GODT, du købte den! Tillykke. Den klæder dig rigtig fint og er et stensikkert hit til sommerens bryllupper 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    ej hvor er den flot. skal til bryllup ti sommers og går all in på at finde en galla kjole. første projekt er lige at tabe de 5 ekstra kg og så finde en fin fin kjole bagefter. årgh altså den er flot flot 🙂 den klæder dig så flot, rød er flot farve til alle. du ligner en halv million. kjolen behøver jo næsten ingen smykker

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    btw – så vil jeg gerne følge nogle flere bloggere fra odense. kan du give en anbefaling? kender dog mathilde mac, Johanne Kohlmetz, caroline thorsfelt .

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Den er så smuk til dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er den bare smuk og klæder dig så godt! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Tusind tak Camilla! Er også vild med den 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Working outfit