Tropical kimono fra Vero Moda

De materielle skader

De materielle skaderBillede taget lige inden vi kører hjemmefra… synes stadig det er lidt uhyggeligt at se på

Der går stille og roligt fremad herhjemme. Slow, men i den rigtige retning. Jeg har dog stadig ret ondt flere steder (maveregion, nakken og nu også haleben – I kan se nogle af mine andre skader i indlægget her). Og jeg har heldigvis et super forstående job, så jeg tager det meste af denne uge hjemmefra (heldigvis kan de fleste ting jeg laver laves så længe jeg bare har min computer). Jeg har nogle enkelte småmøder, men ellers bliver mit kontor nok sofaen i denne uge.

Vi har været nede ved bilen et par gange nu: første gang for bare at se bilen og anden gang for at hente lidt flere af vores ting. Bilen er fuldstændig smadret (der er billede på instagram @missjeanett) og har kørt sin sidste tur. Det er en ret gammel bil, så vi får ingenting fra forsikringen. Jeg fik på hospitalet at vide, at man ofte ikke må bruge barnesæder igen, som har været involveret i ulykker som vores. Den ene sygeplejerske mente dog kun, at dette var tilfældet, hvis at vi var blevet kørt op i af en anden bil (noget med hvor trykket kommer fra), mens den anden mente at det var lige meget hvad. Er der nogen af jer der ved noget om det eller om hvor man kan læse mere om det?

Ellers er der ikke de store ting. Mine spritnye Billi Bi flats er sat ind i mudder fra da vi stod i kanten af motorvejen, men de burde kunne vaskes fine igen. Det virker i hvert fald ret ligegyldigt, når man tænker på alt det andet der er sket. Jeg er ikke sikker på, at jeg får det samme forhold til kjole jeg havde på, da det skete. Og mit fine tørklæde stank af krudt (fra da airbag’en gik af), så det må lige få sig en vasketur. Jeg tog det på den anden dag uden at tænke over det, men rev det hurtigt af, da jeg genkendte lugten. Det kostede lige en tudetur eller to.

Nu vil jeg lige kigge på et par arbejdsmails og så vil jeg slappe af med en crossaint&kaffe.

I’m still recovering from our car accident last thursday, but I’m slowly getting better. I’m working from home most of this week because my neck and back still hurts. This picture was taken an hour before it happen – scary to think about.

bloglovin

10 kommentarer

  • Pueha, får helt ondt i maven af at læse om det! Jeg håber I sammen kan komme oven på igen, selvom det nok kommer til at tage tid. Jeg sender god karma og tanker herfra i hvert fald!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cæcilie

    Man anbefaler altid at skrotte autostole, der har været involveret i en ulykke. Der kan være skader på stolen, som ikke umiddelbart kan ses. Den kan derfor være mindre sikker.

    Du kan altid læse mere på http://www.sikkerautostol.dk, eller noget i den stil.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Mange tak for info! Ja, det nævnte den ene sygeplejerske nemlig godt. Og tak for link – jeg vil lige læse om det på linket.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mari

    Mht din kjole som du havde på;
    Jeg købte engang en halskæde efter en meget trist begivenhed. Den minder mig om noget jeg ikke har lyst til at den minder mig om. Har derfor ikke brugt den mere end en gang og det er næsten 10 år siden. Så det er ikke så mærkeligt at du har det sært med den kjole…
    Håber det går bedre med jer:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Jeg har også en halskæde, som der skete noget skidt med første gang jeg havde den på. Den kom aldrig på igen og endte faktisk med at blive smidt ud. Jeg håber dog, at jeg kan komme over det med kjolen. Ellers er det bare en kjole og virkelig ikke det værste der kunne ske.

      Og mange tak! <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Jeg har tænkt på jer mange gange, øv hvor en oplevelse.
    Vi blev påkørt sidste år, da jeg var højgravid. Vi havde heldigvis ikke børn med, men autostolen til vores søn var med (samme str. Som Bellas) og selv der anbefalede de (forsikring + autoværkstedet) os at skifte den da selerne kan opføre sig sært efterfølgende.
    God bedring!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ej højgravid? Pyha en oplevelse! Godt der ikke skete noget!
      Og tak for info – vi skifter den ud!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette S

    puha sikke en skræmmende oplevelse.
    Jeg ville ikke bruge barnestolen igen. Da min datter var 4 måneder blev vi påkørt bagfra og dengang fik vi vores barnestol dækket af forsikringen. Måske de også gør det i jeres tilfælde?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Puha en lille en af have med i en ulykke! Var I okay?
      Ja, jeg må lige høre forsikringen. Den skal i hvert fald ikke bruges igen!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tropical kimono fra Vero Moda