De materielle skader

Lyserøde Bella

Lyserøde Bella

Jeg ser hende i forvejen i et lyserødt skær konstant, men lige denne dag der levede virkeligheden da op til moderens øjne 😉 Jeg er overbevist om, at det er den mest normale reaktion i verden, men siden ulykken er mængden af kys til hende her godt nok steget eksplosivt. Hun var det første jeg kiggede på efter sammenstødet og jeg får stadig en klump i halsen over det billede jeg så: Røg over alt i bilen, Bella der sidder med hænderne oppe foran hendes ansigt imens hun græder helt hysterisk. Jeg var sikker på, at der var sket hende noget (det var der heldigvis ikke).

Et par dage senere gik vi en lille tur op for at handle (painfull oplevelse for mig – men ret nødvendigt for vores maver, da vi jo havde tømt alt inden påskeferien). Her nappede jeg lige dette billede af hende. Min smukke pige <3

Sættet er fra POMPdeLUX (bukser HER og bluse HER). Det er lidt stort i størrelsen, men SÅ lækkert. Sko er fra Angulus HER og jakken fra Hummel HER. Grisen er vist fra IKEA 😉 Og blomsterbaggrund lånt af naboen 😉

After our accident my daughter has been getting a lot more hugs and kisses (and she was used to a lot even before!). The other day we went for a walk and she was wearing this outfit – all in a pink hue!

bloglovin

12 kommentarer

 • Mari

  Sikke et skønt billede:-)
  Kan godt forestille mig at hun bliver krammet ekstra meget efter jeres “oplevelse”..:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det bliver hun virkelig! Og kysset i spandevis 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, det lyder godt nok også som et skræmmende billeder! Hvor var det godt der ikke skete mere med hende. Og hvor er det også et fantastisk billede af hende! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Puha, sådan nogle små størrelser er jo det dyrebareste vi har! Hvor er det bare heldigt at I alle er uskadt. Jeg kan kun forestille mig hvor skræmt I er blevet, og tør slet ikke tænke på hvad der kunne være sket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvor er hun fin og glad.

  På billedet minder hun mig lidt om Lotte fra Spetakelmagergade. Det lyse hår, grisen og glimtet i øjnene!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Total cute 🙂 Jeg har også overvejet det sæt til min datter. Hvilken størrelse har Bella det i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Bella har det i str 86 og det er faktisk lidt stort til hende. Og hun er ellers på vej op i 92 i mange andre mærker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Puha.. “Hun var det første jeg kiggede på efter sammenstødet og jeg får stadig en klump i halsen over det billede jeg så: Røg over alt i bilen, Bella der sidder med hænderne oppe foran hendes ansigt imens hun græder helt hysterisk.” – Jeg får helt tårer i øjnene ved at læse den sætning! Det må gøre frygtelig ondt indeni! Hvor er jeg bare glad for, at I slap uden mere alvorlige skader Jeanett!

  Jeg sender dig endnu en gang en masse varme tanker!

  PS: Hun er da noget af det kæreste! Og hvor ser hun bare glad ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak hvor er du bare sød! Jeg er virkelig også glad for at vi slap så nådigt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Åh jeg får helt våde øjenkroge bare at forestille mig, hvordan det har været at blive mødt af det syn! Godt i alle var okay.

  Hvor ser hun dejlig ud! Baggrunden spiller virkelig, og gavtyvsmilet trækker lige det lyserøde væk fra at blive for nuttet <3

  Og hvor ser hun bare cute ud med hendes store hestehale! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, vi slap virkelig virkelig heldigt! Og mange tak – jeg synes også hun er noget så dejlig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Jeg blev mindet om hvor skrøbeligt livet egentlig er, da jeg læste med hos Jeanett fra bloggen MissJeanett i starten af april. Flere af hendes indlæg har ramt mig i april, men særligt det her satte tanker i gang. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De materielle skader