To hverdagssituationer fra livet med en 2-årig

New in: Palmer fra Vero Moda

New in: Palmer fra Vero ModaAdlinks:
Vero Moda shorts HER – kimono HER

Det her er altså det perfekte sommersæt og det skal SÅ meget med i kufferten, når vi smutter mod varme i pinsen. Samtidigt kan man nemt bruge både shorts og kimono hver for sig. Jeg tror især, at jeg kommer til at bruge shortsene meget. Så meget, at jeg overvejer om jeg også skal købe dem i hvide? Et rigtigt outfit venter jeg lige med til ferien 😉 Jeg har i øvrigt shorts i str. L og kimono i str. M.

Hvis I skynder jer, så er både shorts HER og kimono HER nedsat. Men rabatten gælder kun til kl. 04 i nat (sjovt tidspunkt?). Jeg har købt min kimono HER (hvis Boozt skulle løbe tør).

I just bought these shorts and kimono from Vero Moda. The set is going to be perfect for summer! If you hurry then you can get it with a discount HERE and HERE – but only today!

bloglovin
   

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To hverdagssituationer fra livet med en 2-årig