Tinderbox!!

Outfit of the day #359 (Tinderbox og udsalgskup!)

Outfit of the day #359 (Tinderbox og udsalgskup!)Outfit of the day #359 (Tinderbox og udsalgskup!)Outfit of the day #359 (Tinderbox og udsalgskup!)Outfit of the day #359 (Tinderbox og udsalgskup!)Outfit of the day #359 (Tinderbox og udsalgskup!)Adlinks:
mbyM blouse – Pimkie skirt (HERE) – gold tattoo (HERE) – ASOS necklace (HERE)
Ray-Ban “meteor” sunglasses (HERE) – Marc by Marc Jacobs bag – ZARA shoes (similar)

I dag står den på dag 2 til Tinderbox Festival, men inden jeg smutter afsted med min søster igen, så vil jeg lige dele mit outfit fra i går sammen med jer. Jeg var hoppet i både ny strik og ny nederdel (kan købes HER). Strikken fra mbyM har jeg fundet på udsalg i Magasin med -40%, så den kostede nærmest ingenting og den er SÅ rar. Jeg har de sidste par år kun haft en hvid strik (den her) og den er efterhånden så slidt, fordi jeg bruger den hele tiden. Derfor var jeg slet ikke i tvivl om at jeg måtte have mig endnu en. Jeg fandt den i Magasin Odense, hvor de havde en del i både hvid og mintgrøn. Jeg kan desværre ikke finde den online, så I må ind forbi butikken og kigge. Der er dog også flere gode ting nedsat fra mbyM online lige HER. Magasin har i øvrigt åbent hver eneste søndag i Odense, så hvis I ikke er til Tinderbox, så er det et oplagt sted at bruge en eftermiddag her i weekenden på. Udsalget er ret godt derinde!

Jeg er ikke den mest garvede festivalgænger og det var derfor en klar fejl, at jeg var hoppet i nude ballerinaer 😉 Så da jeg var hjemme et par timer i går eftermiddags, fik jeg skiftet til nogle grove ankelstøvler. Begynderfejl 😉

Indlægget er lavet i samarbejde med Magasin

My first outfit from the Tinderbox Festival. Today I’m going there again! Knit is from mbyM and the skirt is from Pimkie and available HERE

bloglovin
   

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Tinderbox!!