Ganni på udsalg

Videoblog: Kbh, Skt Hans og masser af Tinderbox!

Så er denne uges videoblog klar! Jeg havde en lidt hektisk dag i går, så der glippede det (men I gik ikke glip af noget spændende den dag), men nu er den her! Ugen står bl.a. på bloggermiddag i Kbh, freelanceopgaver og en weekend i Tinderbox tegn.

Og som jeg nævner i videoen, så vil vi måske gerne kigge på bål i aften til Skt. Hans. Hvor gør vi det her i Skibhuskvarteret i Odense?

Min bluse er herfra fra Ganni og øreringe fra ASOS her.

Forrige uges videoblog kan ses HER og sidste uge HER

A new videoblog is finally online about my week. I’m going to Copenhagen tomorrow for dinner with a lot of other bloggers and my weekend is all about the Tinderbox festival here in Odense. My top is from Ganni here.

bloglovin

12 kommentarer

  • Anna S.

    Ingen lydproblemer her – kan dog stadig høre fuglefløjt, men det er absolut ikke noget, der er generende!

    Hyggeligt indslag med disse videoer – håber, det bliver en tradition 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone

    Lyden er rigtig dårlig! Har skruet helt op og skal stadig anstrenge mig for at høre, hvad du siger. Ærgerligt, for det er spændende at se dig og høre om, hvad du har for. Bruger iPad.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Åh ja så er det Apple-produkter der igen driller. Jeg ved ikke hvorfor de ikke kan lide mine videoer!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maj

    Jeg har intet problem med at høre dig i dine videoer, og jeg har set dem fra både min iPad og min iPhone – så tror ikke det er et udelukkende Apple problem…

    Måske du skal anbefale folk at gå direkte ind på din youtube kanal og se din video, dem der har problemer, eller du kan prøve at optage din video direkte via youtube, måske det kan løse lydproblemet?

    Jeg nyder forresten dine vlogs rigtig meget, men jeg er også en total sucker for youtube, og kan bruge flere timer der 😉

    – Maj 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lerke

    Hvor er din bluse bare fin. Hvad bruger du sammen med den som underdel ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Der har jeg købt nederdelen i samme stof til 🙂 men har også brugt den med sorte bukser og shorts 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lerke

    Bruger du nederdel og bluse sammen fra ganni som et sæt. Er vild med mønstret men er i tvivl om det kan bruges som sæt

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Yes, det gør jeg! Har faktisk haft det på i dag 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lerke

    Tak for dit altid hurtige svar. Hvor er du bare en flot kvinde. Mit sidste spørgsmål til ganni sættet med nederdel og top er om du tænker man kan bruge det hen i efteråret også eller er det for sommerli.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Åh hvor er du sød, taaaaak <3
      Jeg tror godt, at det kan bruges lidt ind i efteråret. Og evt ville jeg bare tage en top under blusen og strømpebukser til. Selve printet synes jeg man kan bruge året rundt!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Hvad er det for nogle freelanceopgaver og hvordan har du fået det? Synes ikke du snakker så meget om dit arbejde og siger at “i går var ikke spændende, det er bare arbejde”.. synes da det er vildt spændende! Er det fordi du ikke vil dele for meget eller hvordan?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Det har bla. været tektforfatter-opgaver for nogen der koder hjemmesider. Det har primært været igennem mit eget netværk, hvor jeg er blevet spurgt om jeg ville lave det.
      Ja, jeg synes det er svært, hvor meget jeg kan dele, når det jo er kunders oplysninger jeg sidder med. Jeg kan jo fx ikke sige “og så arbejder jeg på en kæmpe kampagne for Coca cola, som snart går i luften”, hvis kampagnen helst skulle være overraskende for slutbrugeren. Desuden er der faktisk rigtig mange kunder som gerne vil have det til at se ud som om de selv laver alt deres marketingsopgaver og derfor kan jeg ikke fortælle om dem heller, da jeg ikke kan nævne dem/deres brand. Giver det mening?

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ganni på udsalg