Outfit of the day #366

Bryllupsoutfit: blue & rose gold

Bryllupsoutfit: blue & rose goldAdlinks:
1/ ASOS HER   2/ ASOS HER   3/ Ottoman Hands HER
4/ ASOS HER   5/ ALDO HER

På lørdag skal jeg til bryllup her på Fyn hos nogle dejlige venner. Vielsen foregår et smukt sted nede ved Odense Å og den rare Anker Boye smeder dem sammen. Bagefter skal vi til fest nær Vissenbjerg, hvor de har lejet en kursusejendom og maden bliver lavet af No. 61, så det glæder jeg mig helt ustyrligt til. Jeg regner med at hoppe i dette outfit. Kjolen, cutchen og ringen skulle gerne ankomme i dag, så kryds fingre for at kjolen passer! Ellers må jeg hen og grave dybt i garderoben (overvejer denne som backup). I skal i øvrigt lige tjekke ryggen på kjolen HER – den gør lige at kjolen er det ekstra smuk 😉 Det bliver ikke lige præcis disse sko, men nok de nude med sten fra ZARA, som jeg har (som I kan se HER).

På lørdag skulle eftersigende være den mest populære dato at blive gift i år. Skal nogle af jer også til bryllup i weekenden?

This weekend I’m going to my second wedding this year and I’m planning on wearing this dress, ring and clutch. I’m gonna wear these nude stone heels with it. The wedding is here in Odense and the mayor Anker Boye is performing the ceromony.

bloglovin

20 kommentarer

 • Fru Appel

  Klasse! Sådan lidt ladylike english gardenparty med et diskret strejf af rockabilly!! Krydser fingre at kjolen sidder perfekt (og mon ikke den gør). Tak iøvrigt for en inspirerende blog, der er en af mine go-to’s for inspiration!!

  KH

  Fru Appel
  Fruappel.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åh tak, du er sød! Tusind tak! Jeg krydser for kjolen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Godt bryllup!

  Jeg skal til ét ikke denne lørdag men næste lørdag. Det er faktisk mit første bryllup nogensinde, og det er ved nogle af min kærestes venner, som jeg kun kender perifer. Brylluppet bliver holdt på et slot/gods i Midtjylland, og er med stor middag og det hele, så det skal nu nok blive sjovt.

  Jeg har været i Australien hele sommeren, hvor jeg satsede på at finde kjolen til brylluppet. Jeg fandt en ret unik a-formet kjole i guld/rød/orange blomstermønster. Ret speciel men virkelig smuk! Kjolen er lidt 70’er inspireret, så jeg kører 70’er stilen fuldt ud med rød/orange Top Shop pumps og store orange/glitter øreringe.

  Elsker når man kan dulle sig top op!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt j

  ej hvor sjovt jeg skal faktisk også til bryllup i Odense her på lørdag 🙂 det er ved min kusine og festen bliver holdt på Restaurant Skovbakken og vi har mulighed for gratis at komme i zoo – så det skal nok blive sjovt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej det lyder hyggeligt! Det skulle også være god mad der 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det er godt nok fint!!
  Jeg venter lige med bryllup til d.22, men der hopper jeg så også i hvid brudekjole til mit eget bryllup

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er til gengæld også den bedste kjole at hoppe i sådan en dag 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, det ligner den perfekte farvekombination! Skal til dobbelt 30-års fødselsdags havefest om et par uger og drømmer om en lignende kombination! Så fint og feminint og sommerligt på samme tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fint outfit!

  Ingen bryllupper til mig i år. Faktisk har jeg ikke været til et i omkring 8 år! Ingen i vores vennekreds er blevet gift.

  Til gengæld har manden og jeg et års bryllupsdag på søndag. Så vi blev gift sidste år (sikkert også en af de mere populære datoer, haha) 🙂

  /Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hvor sjovt at ingen bliver gift! Lige nu laver vores venner næsten ikke andet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Sikke en smuk kjole – er helt vild med den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jennifer

  Ih den er så fin, det var også den kjole jeg havde på i kirken til min venindes bryllup, og så din smukke kjole til middagen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej hvor fint!! Og sikke et tilfælde 😉 Hvordan havde du stylet denne?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Og du så altså hjernedødt godt ud i min sølvkjole 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jennifer

   hehe jaa det må man da sige er noget af et tilfælde 😀 hehe
   Jeg havde et par nude Billi Bi hæle på, en cremefarvet lille jakke (ingen bare skuldre i kirken jo ;)) og en hvid blomst/hårting i håret, det lyder lidt sjovt, men det hele spillede ret godt sammen og var lidt vildt og perfekt.
   Og tak, nøj hvor fik den kjole mange komplimenter, den var sååå ufattelig smuk 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det lyder også rigtig pænt! Der kommer billeder af min styling af den snarest 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw et fint outfit <3. Jeg skal til min papsøsters bryllup på lørdag, her kan du se hvad jeg skal have på – http://stoeysesliv.bloggersdelight.dk/2015/08/havebryllup/ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Super fint outfit! Og havebryllup lyder hyggeligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #366