Kiip App - fremkald billeder fra Instagram

ASOS ordre + rabatkode!

ASOS ordre + rabatkode!Adlinks:
1/ ASOS HER   2/ ASOS HER   3/ Ganni HER
4/ ASOS HER   5/ ASOS HER   6/ ASOS HER

Så kom der endelig en rabatkode til ASOS! Den har vi godt nok ventet længe på denne gang, hva’? Jeg lagde, selvfølgelig, denne ordre i går inden rabatkoden kom. I do that everytime. Jeg endte med frynsestøvler nr. 1 efter dette indlæg, hvor der var en af jer, som påpege, at deres udskæring ville være god til nederdel/kjole – og da det primært er det som jeg går i, så blev det dem. Anmeldelse af dem kommer, når de er ankommet her på adressen. Badedragten, Brie t-shirten (er den ikke sjov?) og den stribet kjole er købt til ferien på Kreta. Badedragten har jeg faktisk allerede fået, da jeg bestilte den separat i sidste uge, for at være sikker på at den kom i tide. Den er g e n i a l. Den sidder virkelig godt og sammen med mit blonde hår, så ligner jeg Pool Barbie, haha.
Ganni-kjolen er i en tyk kvalitet, så den kan bruges hele vinteren også. Den er nedsat her med næsten 50%. Rimelig god pris for sådan en tids- og sæsonsløs kjole.

Rabatkoden hedder YAY10 og giver 10% rabat. Den gælder som udgangspunkt kun på nedsatte varer (fx. Ganni-kjolen!), men ofte så virker rabatkoderne på det hele, så giv det et forsøg (I må gerne melde tilbage i kommentarfeltet, hvis den virkede på det hele!). Rabatkoden gælder til mandag morgen kl. 9. I kan shoppe med koden HER.

Og så vil jeg lige tippe om en konkurrence, så jeg har kørende på instagram. Den slutter i aften kl. 21, så I kan stadig nå at være med. Smut ind på min profil her og led efter billedet af nogle armbånd. Det er der det sker 😉

I just bought a “few” things on ASOS: swimsuit for upcoming holiday on Crete, fringe boots and Ganni dress on sale. YAY10 gives you 10% discount on all items on sale right here.

bloglovin
   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kiip App - fremkald billeder fra Instagram