Tips London med barn? (og Oxford med barn)

Korte frynsestøvler i ruskind

Korte frynsestøvler i ruskindAdlinks:
ASOS fringe boot HERE

Jeg holder krampagtigt fast i mine ballerinaer, men jeg kan godt mærke, at den ikke går særlig meget længere. Der er også noget hyggeligt ved støvler, så det er egentlig okay, selvom jeg kommer til at glæde mig til, at jeg igen kan hoppe i mine ballerinaer 😉

I har allerede set støvlerne i indlægget her, men jeg synes lige, at de skulle have en ordentlig introduktion. Frynser er en kæmpe trend dette efterår og de er næsten ikke til at komme udenom – om det så er på fodtøj, tasker eller tøj.

Støvlerne har en behagelig højde og jeg elsker at se frynserne danse, når jeg går i dem. De er dog en smule små i størrelsen, så hvis man gerne vil have plads til en tyk strømpe, så kan det være, at man skal overveje at gå et nummer op. Jeg har dem i UK7/40 (min normale størrelse) og det går liiiige.

Støvlerne koster 470 kr hos ASOS og er af ruskind. De findes i den rødebrune farve (som mine) HER og i sort HER.

It’s time for boots and I’ve just bought these new suede fringed boots from ASOS. They run a bit small in size, so size up if you want room for a thick sock. They’re availble here in brown and here in black.

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips London med barn? (og Oxford med barn)