Udflugt på Kreta: de smukke laguner Gramvousa og Balos

Kun med lys kan mørket fortrænges

Kun med lys kan mørket fortrænges

Det er svært at sætte ord på gårsdagens og nattens hændelser. Det er så forfærdeligt og man kan hurtigt komme til at sidde med en følelse af afmagt. Jeg synes, at det er meget vigtigt, at denne følelse af afmagt ikke bliver til had. Vi og verden har ikke brug for mere had. Flere danske politikere har allerede været ude og foreslog politiske tiltag for at undgå dette i Danmark. Now is not the time, idiots. Slet ikke under 12 timer efter angrebene. Og jeg synes, desuden det er usmageligt at bruge dette til at fremme egne politiske holdninger. Lige nu holder vi kæft og tænker. Vi bræger ikke uigennemtænkte, halv racistiske udtalelser ud. Og det her skal heller ikke bruges til at overbevise folk om enten af stemme ja eller nej 3. december. Ti’ nu lige stille bare i et par timer, af respekt!

At der i nat bliver sat ild til en flygtningelejr i Frankrig, fortæller også, at det her kommer helt klart til at blive brugt som undskyldning for at køre endnu mere hetz på de mennesker, som i forvejen flygter fra krig og død. Husk nu, at dem de flygter FRA er præcis de samme, som stod bag angrebet i går. Vi er faktisk i fælles om, ikke at være fan af ISIS. Og nattens hændelser havde to klare formål; at sprede had og frygt. De vil gerne have os til at hade!

Jeg ligger allerede arm i arm med Bella her på sofaen, imens vi ser Care Bears på Netflix (en af hendes store favoritter). Og her bliver jeg liggende de næste par timer. Bare kramme, kysse og huske hinanden på alt den kærlighed vi mennesker er i stand til at vise.

Virtuelle kram til jer <3

I’m in chok over what happend in Paris, France last night. It’s pure evil. But let’s not turn to hate. That’s what they want’s us to – to hate. All those people fleeting Syria are on the run from the SAME people that did those horrible things in Paris. We are united by the same enemy and a wish for peace. I’m gonna spend today kissing my daughter and boyfriend – trying to remember how much love we humans are capable of showing.

bloglovin

4 kommentarer

  • Emma

    Vigtigt budskab ovenpå aftenens og nattens forfærdelige hændelser.
    Det er dybt usmageligt at brugge disse tragiske hændelser til at fremme politiske holdninger. Vi skal stå sammen, ikke splittes endnu mere og så skal vi forstå, at de flygtninge vi gør alt for at undgå kommer til Danmark netop flygter af samme årsager. Så uendelig trist…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Ild til flygtningelejr? Hvad er nu det for noget??

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udflugt på Kreta: de smukke laguner Gramvousa og Balos