Black Friday rabatkoder

Lørdag med juleknas og om ikke at være på toppen

Lørdag med juleknas og om ikke at være på toppen

Jeg er på vej i sommerhus for at hygge med gode venner. Den står på brændeovn, julebag og spil. Helt perfekt! Jeg er ikke på toppen for tiden, da min angst (som jeg har haft i mindre grad siden mine teenageår) spasser ubegribeligt ud lige nu. Det er på tiden at få gjort noget ved det. Det er et emne som ligger mig meget på sinde at dele med jer, men ikke lige imens jeg står midt i det. Men det kommer 100% -promiss. Nu vil jeg bare fylde mit bæger op med gode ting. I morgen har jeg både overraskelse til jer og et sneak peek på, hvor vild december bliver her på bloggen.

Hvis I også har lyst til at bage i weekenden, så kan jeg anbefale mine julecupcakes her. Opskriften er HER

bloglovin

19 kommentarer

 • Christina Fredriksen

  Det er meget sjældent, jeg kommenterer på blogindlæg, men i dag kan jeg mærke jeg er nød til det. Først vil jeg sende den allerstørste og varmeste krammer afsted til dig.
  Jeg har haft angst fra jeg var 15 til jeg var 30. Svingende fra helt alvorlig angst der fuldstændigt styrrede mit liv og jeg var ude af stand til at arbejde eller studere til mildere grader hvor jeg med små justeringer kunne leve med det. Det er så hårdt at leve med. Jeg var i et langt behandlingsforløb fra jeg var ca. 25 år til jeg var 30 år og det er det bedste der er sket for mig. I dag hvor jeg er 36 år titter angsten kun meget sjældent frem og jeg er blevet god til at håndtere det. Uanset hvor alvorligt din angst er så håber jeg du har mod på at få hjælp. Jeg husker du tidligere har skrevet du har nogle svære familierelationer, men ud fra dine indlæg ser det ud som om du har en rigtig dejlig kæreste og gode venner og at du er ret tæt med din søster. Det betyder, så meget når man har det svært at have gode og kærlige mennesker omkring en. Jeg håber, du får en masse kærlighed fra dem og din datter.
  Klem fra Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hej Cristina. Tusind tak for din kommentar, den betyder meget for mig. Jeg skal i gang nu, det er besluttet. Og jeg får rigtig meget støtte og det er dejligt. Og det er rart at vide at der er andre derude, som også ved hvad det er. Indtil for få år siden, følte jeg at jeg var den eneste i verden

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Ked af at høre at du bøvler med angst – håber du kommer stærkere ud på den anden side 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak Johanne. Det håber jeg også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Jeanett 🙂
  Jeg er 19 og fandt sidste år ud af, at det er angst jeg går og har problemer med. Når du er klar til at skrive om det kunne jeg godt tænke mig at vide, hvilken form for angst det er, og hvordan den kommer til udtryk (samt hvad du gør ved den når den er slem)? Jeg selv har social angst og jeg synes det er meget svært at være en “normal” 19-årig med angsten hængende over hovedet og følelsen af at ingen forstår, og at ingen prøver at forstå. Jeg har udover angst døjet med depression og stress og jeg føler ærlig talt, at der ikke er noget at gøre længere.

  Jeg håber din angst snart dæmper sig igen. Kh. Maria <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg har ikke social angst, men dødsangst. Dvs jeg er konstant bange for at jeg fejler noget, som jeg vil dø af. Det er meget ødelæggende for ens livskvalitet, men før har jeg kunne styre det, så jeg ikke var hæmmet af det til hverdag. Vores bilulykke i foråret slog dog lidt bunden ud af det på mig og det er blevet markant værre siden der. Jeg havde også stresssymptoner i foråret. Jeg skal nok fortælle mere om hvordan det kommer til udtryk, når jeg er lidt ovenpå. Jeg vil virkelig gerne skrive om det – både som selvterapi, men især i håb om det kunne hjælpe andre. Får du hjælp til din?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Og please ikke giv op! Jeg kan helt forstå følelsen. Nogle dage tror jeg heller ikke at jeg nogensinde slipper af med den, fordi den har været en del af mit liv altid (mit første minde med angst er fra da jeg er 6-7 år), men jeg har tænkt mig bevise at det kan lade sig gøre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Phyyy angst er bare rigtig hårdt. Lider selv en del af det (det kommer og går, men kan mærke det ligger og lurer i baggrunden hele tiden).
  Jeg har angst for at min nærmeste skal blive alvorlige syge – især min mand og dreng på 3 år.
  Mit angst kom efter jeg fik min søn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Der er faktisk utrolig mange kvinder, som får angst i en mild grad efter de bliver mor. Jeg kender selv et par stykker. Min var der også bare før og er kun blevet værre af det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Kære Miss Jeanett.
  Jeg følger dig på Facebook, og ser derfor også dine opslag om din blog 🙂

  Det er meget sjældent, jeg kommenterer på blogindlæg, men du har ramt mig med din åbenhed omkring din angst.

  For mig, er du en skøn, sej og stærk kvinde der kan det hele, men dejligt at du fortæller om din angst. Jeg har selv kæmpet med angst og depression i 25 år, så ved hvordan du har det. Dejligt at du har indset, at du er nødt til at få noget hjælp til det nu.

  Jeg er sikker på du kommer stærkere ud på den anden side, og glæder mig til at høre om dit arbejde med angsten. Held og lykke med det hele 🙂 Og STORT tak for en fed blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak for din søde kommentar og dine mange søde ord – hvor er det fedt at høre, at nogen synes man er sej! Er ked af at angst har været en del af dit liv i så mange år, men jeg håber at du har det bedre i dag?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille D

  Hej smukke Jeanett!
  Jeg har også lidt af angst/depression i mange år og har også en enorm angst for døden, som jeg aldrig har turdet kigge rigtigt på. Den kommer fra min mor, der også altid har lidt af det.
  Og mit angst blussede op i fuld flor, da jeg blev mor for 3 år siden. Min datter er 4 mdr ældre end Bella.
  Jeg har det ok idag, mærker det allermest som stress og manglende energi, og når det er sådan, så må man trække stikket for en tid.
  Jeg ønsker for dig, at en eller anden form for terapiforløb kan hjælpe dig videre. Virkelig<3
  Tak fordi du deler og hjælper med at bryde med endnu et tabu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak for de søde ord – jeg er i gang nu 🙂 Og jeg tager fat på emnet lige så snart, at jeg føler mig klar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Jeg vidste ikke du havde angst….
  Nu ved jeg ikke hvilken slags angst du døjer med, men jeg har selv lidt af social angst og præstationsangst i en del år, har b.la været sygemeldt og deltaget i flere kurser som har hjulpet mig og er som sådan “kureret” den dag i dag……hvis man altså kan bruge det ord, for selv om jeg har det meget bedre i dag, så tror jeg aldrig angsten slipper mig 100%, i perioder hvor jeg på den ene eller andet måde er presset og ikke har det så godt, der kan dens grimme ansigt godt dukke op…..men den har slet ikke det greb i mig som da jeg var yngre.

  Min pointe er at jeg sagtens kan sætte mig ind i din situation. Håber snart du får det bedre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak for tanken! Glad for at du har det meget bedre! Mit er dødsangst

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya

  Jeg lider også af dødsangst :-(det er blevet meget værre de sidste par uger. jeg googler og læser om de forskellige symptomer osv.. Jeg er bange for at blive syg af alvorlig sygdom. jeg tænker på mine børn, hvordan de vil have det hvis jeg bliver syg. For 16 år siden døde min far af den lorte sygdom. Og har derfor haft angst siden hans død.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg har mange af de samme tanker. Jeg googler dog heldigvis ikke – det ville jeg slet ikke kunne håndtere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg ved ikke, om der er nogen der læser med der kunne have brug for det – men Angstforeningen har en telefonlinje man kan ringe til, hvis man har det svært, og arrangerer også selvhjælpsgrupper, hvor man kan snakke med andre der også har angst.
  Jeg har aldrig selv haft reel angst, tror jeg. Men jeg har en del præstationsangst – jeg bliver altid ekstremt nervøs og utilpas i forbindelse med fremlæggelser og lignende og har en tendens til at undgå ting, hvis jeg frygter, at jeg kan fejle. Heldigvis lader det til at bliver lidt bedre med alderen.
  Jeg håber, at du får det bedre Jeanett – også alle jer andre der har kommenteret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak Christina og super brugbar info – det er hermed bragt videre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Friday rabatkoder