OOTD #393: En sjælden gang i jeans

Bella befaler: December

Bella befaler: DecemberAnnoncelinks:
1/ POPUPSHOP sengetøj HER   2/ Mini Rodini sweatshirt HER   3/ Numero sengehimmel HER
4/ POPUPSHOP sweatshirt HER   5/ POPUPSHOP sweatshirt HER   6/ POPUPSHOP sweatshirt HER   7/ Mimbo Jimbo bog HER

Vi kan lige nå en “Bella befaler december” inden måneden (og året) rinder ud. Selvom den lille dame absolut ikke mangler noget, og slet ikke her efter jul, så har hun alligevel et par befalinger. Hun vil utrolig gerne have mere tøj med dyr på og her er POPUPSHOP bare altid leveringsdygtige. Udover de fine sweatshirts her (hvor den med gorillaen er moderens favorit), så er der også denne kjole, som er dejlig “børnehavepraktisk”. Et sengesæt (til hendes nye seng) med dyremotiv, ville også være bomben, mener huset hersker. Prikken over i’et ved sengen, ville være en smuk prinsesse-sengehimmel. Vi (okay, mest mig) har været så utrolig glade for hendes påfuglekjole fra Mini Rodini (hun har den på her), at det kunne være ret fint, at have sweatshirten i samme print. Især nu hvor den er kommet på udsalg her. Mimbo Jimbo er Bella stor fan af, så det ville næsten være passende med endnu en fra serien.

Det er meget godt, at der kommer børnepenge i næste måned, hva’? 😉

Bella wants these things this month; more clothes with animals on them (like the ones from POPUPSHOP) and also bedding. Mimbo Jimbo books and the peacock sweatshirt from Mini Rodini (which she already has as a dress right here).

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD #393: En sjælden gang i jeans