Julehygge i sommerhus

Julekalender 3. december // Vind £200 til ASOS.com

Julekalender 3. december // Vind £200 til ASOS.comAnnoncelinks:
1/ HER   2/ HER   3/ HER
4/ HER   5/ HER   6/ HER

Det er ingen hemmelig, at en af mine helt store laster er ASOS. Der går ikke en måned uden jeg lægger en ordre og det er altid mit første go-to sted, når jeg leder efter nye ting. En feature, som jeg er rigtig glad for, er deres “saved liste”. Det kræver at man opretter sig derinde, men det tager to sekunder og de sender tit rigtig gode tilbud ud på mail (uden at spamme). Jeg har et par gange også oplevet, at de har sendt en personlig rabatkode til mig (fx. på min fødselsdag). Det sker næsten dagligt, at jeg kigger forbi deres nyheder her, for at se hvad de nu har fundet på. Når jeg finder ting, som godt må finde vej hjem til mig – på et tidspunkt – så gemmer jeg det på min saved liste. På den måde kan jeg altid gå ind og se de ting, som jeg har gemt. De gemmes i 60 dage, men man kan sagtens “forlænge” dem, hvis man ønsker.

Lige nu har jeg blandt andet disse seks items øverst på min saved liste. Jeg er især ret vild med den smukke satin pyjamas, de fine stiletter (er de ikke smukke?!) og de sjove kattesokker. Kjolen nr. 1 fra Self Portrait er jeg også helt syg med. Jeg tror, at den ville klæde min krop godt.

Nu kan I få lov til blive forkælet af ASOS! Præmien er, at man må vælge for £200 (cirka 2000 kroner) fra ens saved liste. For at deltage i konkurrencen skal I:

1/ Gå ind på ASOS HER og fyld jeres saved liste med items for en værdi af min. £200. Hvis I allerede har en og den er godt fyldt, så behøver I ikke at gøre det. I skal have en “saved list” hos ASOS.
2/ Når den er godt fyldt, så lægger I en kommentar her på indlægget, hvor I linker til en enkelt af disse ting fra jeres liste.

Konkurrencen slutter søndag kl. 22.00. Begge krav skal opfyldes for at man kan vinde. Held og lykke!

Reklame: Præmien til konkurrencen er sponsoreret af ASOS.com

Today (and until Sunday) you guys can win £200 worth of items from your “Saved list” on ASOS. All you have to do it: Go to ASOS.com HERE and fill up your saved list with items of at least £200. After doing that you go back to my blog and leave a comment here on this post with a link to one of the items you have chosen for your list. The competition runs until Sunday 10.00 PM (CET). I’ve have a bunch of items on my list (too many) and these six above are some of them. I love the dress no. 1 and the beautiful heels. The cat socks are funny too!

bloglovin
   

334 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julehygge i sommerhus