Whisky drinks med Frank og Jack

Nyt lækkert tørklæde fra Besos

Nyt lækkert tørklæde

I har måske bemærket, at jeg er utrolig glad for mit grønne slange-prints tørklæde fra Besos (se selv HER og HER). Af samme grund har jeg længe været overbevist om, at jeg bestemt ikke har anskaffet mig det sidste tørklæde derfra. Man kan virkelig mærke, at kvaliteten er i top; det er blødt og lækkert, og på trods af mange timers brug, så ligner det stadig at det er helt nyt. Derfor har jeg nu med glæde budt velkommen til dette nye lyserøde tørklæde derfra. Jeg synes, at den sarte lyserøde farve passer rigtig godt til min grå vinterjakke. Den kombination må jeg lige få vist jer på et tidspunkt!
Tørklædet er lavet af modal, bomuld og hør. Det kan købes HER.

Weekenden står for døren og jeg skal have styr på de sidste ting til jul. Det inkluderer bl.a. et juletræ, som både skal købes og pyntes. Ved I, hvor på Fyn man kan fælde sit eget, hvor der eventuelt også er et hyggeligt sted med fx. æbleskiver og glögg? Jeg har hørt lidt om Langesø. Kan det anbefales?

JULEKALENDER: Hvis I også mangler at få styr på juletøjet til de mindste, så kan I i dag vinde de smukkeste kjoler fra Christina Rohde hos Michala HER. I kan også lige nå at deltage i min låge med ghd HER. Den lukker i aften!

Reklame: Tørklædet er en gave fra Besos.

I love with green snake print scarf from Besos and that’s why I, for a long time, has been wanting another scarf from the shop. Now I’m so lucky that Besos has given me this pink scarf. It’s soft and no doubt that the quality is high. It’s available right here.

bloglovin
   

5 kommentarer

 • Line Frøsig

  Langesø er så hyggeligt!! Selvom der desværre ikke er sne, er omgivelserne jo også sindssygt smukke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie S

  Langsø er simpelthen så hyggeligt i decemeber. Vi plejer altid at tage dertil og købe juletræ, spise brændte mandler, æbleskiver i den gamle smedje og køre med gammeldags hestevogn (mon ikke det kunne være noget for Bella? 😉 )
  Det kan virkelig kun anbefales.
  Dog er jeg faktisk i tvivl om man kan fælde sit eget, eller kun kan købe dem fællede? Og så har jeg hørt at det er lidt dyrt med træerne der ift andre steder…

  Vi gør det for stemningen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Vi fælder altid vores træ på Jullegård i Svendborg, det er måske lidt langt for jer. Men det er SÅ hyggeligt, der er tændt op i en udendørs brændeovn, der er julemusik, gløgg til alle og karameller til børnene og så er der to hestevogne. Virkelig gennemført og hyggeligt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  I min barndom er vi flere gange taget til Langeskov og hente juletræ. Det er selvfølgelig ved at være lidt år siden, men husker det som hyggeligt, dog også et sted, hvor der kan være mange mennesker. Tror der er andre perler i yderområderne på de helt stille krogede landeveje

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Der er skov-selv-træer ude på Mosegyden i Brændekilde, dog minus glögg og æbleskiver..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Whisky drinks med Frank og Jack