Stuegran som juletræ

Random facts

Random factsOutfit findes lige HER

Jeg kan godt lide den duft, som kommer lige, når man har tændt en tændstik.

Jeg elsker jul, men mit “julehumør” toppen desværre altid for tidligt. Som i, at jeg er virkelig træt af nisser, kanel og alt med ordet “jul” foran, når vi når d. 25 om morgenen. Jeg hiver pynten ned, så hurtigt jeg føler at jeg kan tillade mig det.

Til gengæld bliver jeg aldrig træt af nytår og har før overvejet at holde fødselsdag (som jeg har i maj) med nytårstema.

Min lunte er lidt kort, når det kommer til mennesker, der bliver sur over at stå i kø. Jeg kan simpelthen ikke forstå behovet for at brokke sig surt og højlydt – eller endnu værre; svine de ansatte til. Det går jo ikke hurtigere, fordi man brokker sig? Det skaber bare utrolig dårlig stemning og en potentielt dårlig arbejdsdag for de ansatte. Og du har altså ikke mere travlt end alle andre! Jeg siger ofte noget til folk der brokker sig unødigt. Især fordi jeg selv har stået på den anden side af kassen, og derfor ved hvor meget unfair brok man skal lægge øre til.

Jeg er et rodehoved. Men jeg har fundet kærligheden i min overmand. Hold.nu.op han kan rode (og ikke finde ud af at rydde op af sig selv).

Jeg har et sygeligt forhold til glögg. Jeg E L S K E R det.

Musiknumre med ukulele i, har jeg en lille svaghed for. Det er så fint, romantisk og minder mig om det langsomme, rolige liv på en tropeø. Jeg skulle altså have været født i et andet klima! Jeg kan fx. rigtig godt lide den her, denne her og den her. Den sidste bliver jeg aldrig nogensinde træt af. Aldrig. Det er en af mine yndlings sange of all time.

Jeg hader ikke at kunne lide ting og udfordrer derfor tit mine smagsløg. Jeg er meget, meget lidt kræsen og det jeg ikke spiser kan tælles på en hånd. Fx. er jeg ikke særlig glad for citrongræs, men har de sidste par måneder udfordret mig selv og kan mærke, at jeg bedre og bedre kan lide det. Totalt win! Jeg læste en gang, at man skal smage noget 14 gange og så vil man begynde at kunne lide det bedre. Andre ting som jeg ikke er så glad for er blandt andet bladselleri (kun frisk, kan sagtens spise det i varme retter), stegt sild (virkelig mærkeligt koncept!) og lever (men elsker leverpostej!).

Det påvirker mig negativt, når jeg ikke ved, hvornår jeg skal rejse igen. Lige nu er vi ved at få styr på, om det skal være vinterferie eller påskeferie og jeg vil bare gerne vide det NU.

JULEKALENDER: Kender I små mennesker (eller er selv en barnlig sjæl), som elsker dyr med lange øre, så skal I helst sikkert kigge forbi Michala i dag HER. Der er både en, som er blød og en der kan lyse 😉

Random facts about me: I hate it when I don’t have another trip planned. I love mulled wine (like, really love!) and love, love New Years. So much that I considering having a New Years themed birthday party once (my birthday is in May).

bloglovin

10 kommentarer

 • Sara

  Ej, hvis du godt kan lide ukulele, så skal du lige tippes om min yndlingsjulesang: https://www.youtube.com/watch?v=hEvGKUXW0iI — perfekt blanding af Bing Crosby-jul og Hawaii-stemning! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åh ja det er en dejlig sang! Tak for link 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fedt outfit 😉
  rød er virkelig flot til dig.

  http://www.bysterup.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak 😀 Det er også en af mine favorit farver 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Du har altså virkelig et par flotte stænger!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sine

  åhh jeanett, du må endelig ikke ønske dig at have fødselsdag nytårsaften, det har jeg. intet handler om en selv og folk fejre jo netop at det er den første 1 januar – først efter 12 fyrer man raketter af og folk fester.
  ellers, fedt med lidt facts, elsker sådanne indlæg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor er jeg dog glad for, at du også er en “nej-tak-til-brok-når-man-handler-type”. Jeg _hader_ også de mennesker, der skal brokke sig unødigt – især når man står i kø. Brok hjælper virkelig ikke på sagen, og den stakkels kassemedarbejder bliver da om noget mere stresset. Jeg arbejder også selv servicefag, og det er noget alle mennesker burde prøve på et tidspunkt i deres liv. Så er jeg sikker på, at mange af disse situationer aldrig ville opstå.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Helt helt enig! Det er også fritidsjobs i hhv. Netto, Aldi og flere tøjbutikker, som har gjort mig opmærksom på, hvor grimt danskerne generelt taler til personalet i butikker. Og hvad de tror de kan slippe afsted med i forhold til rabatter, retur (tydeligt brugt tøj, som de alligevel prøver at bytte).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det pudsigt at læse dette indlæg lige i dag. Jeg havde en patient i dag, som brokkede sig over at vi var forsinkede med 30 minutter. Hun skældte højlydt ud og løj om, at en af mine kollegaer “lovede hende at det ville være hendes tur om senest 15 minutter”. Det værste er at brok smitter, både blandt de andre patienter, men også os, personale. Der faldt desværre en sur kommentar ud til min kollega, og senere viste det sig (ud fra patientens eget udsagn), at dette ikke var sandt og at denne patient var bare utålmodig og træt af sundhedsvæsenet (jeg undskyldte naturligvis over for både patienten for ventetiden og over for min kollega). Vi gør alt hvad vi kan for at nå vores undersøgelser til tiden, men vi kan ikke forudse komplikationer eller akut opståede ting. Heldigvis er dette tilfælde mere en undtagelse, end en regel. Så, nej tak til brok også herfra! :kissing_heart:

  http://www.bydianawi.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stuegran som juletræ