Bolig wanties

Bolig wantiesAnnoncelinks:
1/ Pols Potten HER   2/ Figentræ   3/ Design by Us HER   4/ Design by Us HER
5/ Georg Jensen Damask HER   6/ Royal Copenhagen HER   7/ IKEA HER

Når januar er kold og kedelig, så kan man jo passende hygge lidt ekstra om ens bolig. Lige nu drømmer jeg om en ny dug fra Georg Jensen Damask i mørk blå farve, som ville stå så godt til mit Royal Copenhagen prinsesse stel. Rummet med vores køkken/workspace (som er et rum, delt af en halvmur) mangler lys og jeg ville rigtig gerne have de fine lamper fra Design by Us i et hjørne. Desuden vil jeg gerne have et stort spejl i soveværelset og udvide mit stel med nogle høje kopper (perfekt til varm kakao med flødeskum og skumfiduser!). Uglen er en sparebøsse og da Tim tit smider mønter alle steder (som jeg samler op), så kunne de ryge i uglen og fungerede som tilskud til ferier. Jeg er også på jagt efter en figentræ, som skal stå på gulvet i soveværelset. Ved I hvor jeg kan købe et figentræ i Odense?

Hvad drømmer I om til jeres bolig for tiden?

January is suck a cold and boring monht. We spend so much time inside, so why not buy some new things for our homes? Right now I’m dreaming of the lamps from Design by Us, tablecloth from Georg Jensen Damask and a small fig tree which I want in my bedroom.

Skriv en kommentar

  • Jeg har lige skrevet til dem og de får desværre først figentræer igen til foråret. Men hvis jeg ikke finder et inden der, så ved jeg da at de får igen! :) Tak for tippet!

  • Det går (langsomt) fremad. Jeg har fået malet nogle af væggene og det næste jeg skal gøre, er at male resten + lofterne hvide. Men jeg er ikke kommet igang med selve billederne endnu.

 1. Mener også at have set figentræer i IKEA og Bilka når vi har nærmet os foråret tidligere år, drømmer selv om det og diverse andre mere eksotiske planter.

 2. Fine ting :)

  Jeg flyttede i ny bolig for ca. 3 mdr. siden og har derfor en del boligcravings , b.la drømmer jeg om en Tom Dixon etch lysestage og en plakat fra Kortkartellet med skønne Danmark på.
  Derudover kunne jeg godt bruge nogle hylder på mine vægge, men ved ikke præcis hvordan de skal se ud……og nogle nye lamper….og og og…..: :smile:

  • Åh ja, man mangler så mange ting lige når man er flyttet! Jeg er også (stadig!) utrolig glad for mine Tom Dixon etch lysestager. De giver det fineste og mest hyggelige lys!

Skriv kommentar